Γιατί η Burberry διάλεξε ένα ασχημόμορφο μοντέλο για την φετινή της κολεξιόν - Δεν χαμογελάει & πέρσι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει (φωτο )

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και ήταν σε κώμα για τέσσερις ολόκληρες μέρες . Όταν συνήλθε ζήτησε βοήθεια από ειδικό οργανισμό ενώ μίλησε πολύ ανοικτά για το διπολισμό , τα ψυχολογικά προβλήματα και τις ουσίες  στις οποίες εθίστηκε από την ηλικία των 14 ετών

Την λένε Adwoa Aboah και τράβηξε την προσοχή μου αφού είδα το μελαγχολικό πρόσωπο της να κατακλύζει το Λονδίνο με τεράστιες αφίσες  της πολύ γνωστής βρετανικής μάρκας  Burberry .
Έψαξα να δω τι κρύβεται πίσω από αυτό το μελαγχολικό πρόσωπο και να τι  ανακάλυψα.

Η φετινή κολεξιόν της διάσημης εταιρείας ρούχων επέλεξε την Adwoa Aboah και μάλιστα της ζήτησε να ταξιδέψει  στην πατρίδα του πατέρα της την Γκάνα για  να φωτογραφηθεί αλλά και στο Λονδίνο όπου γεννήθηκε και τέλος στην Νέα Υόρκη την πόλη που ζει.

Πράγματι η εντυπωσιακή  για το θλιμμένο ύφος της αλλά και μια ομορφιά που δεν θα την έλεγε κανείς κλασική , επέλεξε  ένα Βρετανό συνάδελφο της τον Sonny Hall και πήγαν  στην Γκάνα. Εκεί   φωτογραφήθηκαν με τα ρούχα της Burberry για το 2018 ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς της μαύρης Γκανέζας .... την γιαγιά της Gladys την ξαδέλφη της Kensemaa Aboah την θεία της Tina Ernestina.  Μάλιστα οι κυρίες φόρεσαν vintage Burberry . 

Είναι σίγουρο ότι ο  παγκόσμιας εμβέλειας οίκος μόδας ήθελε ένα story για να παρουσιάσει την φετινή του collection και το βρήκε στην οικογενειακή ιστορία και στην πατρίδα του διαφορετικού μοντέλου.

Το θέμα είναι ότι  πέρσι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και ήταν σε κώμα για τέσσερις ολόκληρες μέρες . Όταν συνήλθε ζήτησε βοήθεια από ειδικό οργανισμό ενώ μίλησε πολύ ανοικτά για το διπολισμό , τα ψυχολογικά προβλήματα και τις ουσίες  στις οποίες εθίστηκε από την ηλικία των 14 ετών .Παραδέχτηκε ότι πολλές φορές μπαίνει  σε βαθιά κατάθλιψη και ότι εξαιτίας των φαρμάκων που παίρνει δεν μπορεί να απολαύσει ούτε το σεξ .

Η Burberry λοιπόν φαίνεται πως πήρε αυτή την μεγάλη απόφαση να επιβραβεύσει  στο πρόσωπο αυτού του μανεκέν όλους όσοι προσπαθούν να βγουν από τις ουσίες και από διάφορα προβλήματα στη ζωή και να σταθούν στα πόδια τους .

Επιμέλεια Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ