Σοκ: Νεκρός ο άσος του μπάσκετ Τάιλερ Χάνεϊκατ στην Καλιφόρνια -Φέρεται να πυροβόλησε αστυνομικούς (βιντεο)

Με τελευταία ανάρτησή τους στο Twitter, οι αστυνομικές Αρχές του Λος Άντζελες (LAPD) ενημέρωσαν πως η ομάδα αστυνομικών SWAT (Special Weapons And Tactics) μπήκε στην οικεία και εντόπισε έναν άνδρα, ο οποίος δεν ανταποκρινόταν. Η LAPD εξακρίβωσε εν συνεχεία το θάνατό του.  

Το θάνατο του 27χρονου Αμερικανού μπασκετμπολίστα, Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος την περασμένη σεζόν (2017-18) αγωνίστηκε στην Κίμκι, υπό της οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Είχε προηγηθεί ανταλλαγή πυρών του Χάνεϊκατ με αστυνομικούς, όταν αυτοί έφτασαν έξω από την οικεία του, στο Σέρμαν Όουκς της Καλιφόρνια, μετά από κλήση της μητέρας του παίκτη στην αστυνομία δηλώνοντας πως ο γιος της φέρεται αλλοπρόσαλλα.

 



 

Με τελευταία ανάρτησή τους στο Twitter, οι αστυνομικές Αρχές του Λος Άντζελες (LAPD) ενημέρωσαν πως η ομάδα αστυνομικών SWAT (Special Weapons And Tactics) μπήκε στην οικεία και εντόπισε έναν άνδρα, ο οποίος δεν ανταποκρινόταν. Η LAPD εξακρίβωσε εν συνεχεία το θάνατό του.  

 

 

 

Ο ύποπτος, ο οποίος φέρεται να είναι ο Τάιλερ Χάνεϊκατ, είχε ανοίξει πυρ εναντίον των αστυνομικών, όταν αυτοί κατέφτασαν μπροστά στο σπίτι όπου διέμενε. Οι αστυνομικοί απάντησαν με πυροβολισμούς άμεσα. Σύμφωνα με την αναφορά, δεν υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού, ενώ αρχικά, παρότι οι άνδρες της αστυνομίας εν δράσει δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με τον ύποπτο μετά την ανταλλαγή πυρών, οι αστυνομικές Αρχές θεωρούσαν πως ήταν ζωντανός.

Τουλάχιστον 30 οικίες τριγύρω είχαν εκκενωθεί και η αστυνομία έκλεισε τους γύρω δρόμους.

Ποιος ήταν ο Χάνεϊκατ

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ επιλέχθηκε στο Νο 35 του ντραφτ του 2011 από τους Σακραμέντο Κινγκς κι έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ με τους «Βασιλιάδες» στις 31 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους. Δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου κι αγωνίστηκε κυρίως στη θυγατρική λίγκα του ΝΒΑ. Το 2013 πήρε την απόφαση να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, ξεκινώντας την ευρωπαϊκή καριέρα του από την ισραηλινή Ιρόνι Νες Ζιόνα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεχώρισε γρήγορα με τις εμφανίσεις του και πήρε μεταγραφή την επόμενη σεζόν στη Χίμκι. Στη ρωσική ομάδα αγωνίστηκε τη διετία 2014-16, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Τουρκία και την Εφές Αναντολού. Μετά από έναν χρόνο στην τουρκική ομάδα, ο Χάνεϊκατ επέστρεψε στη Ρωσία και τη Χίμκι, αποτελώντας μία από τις επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση «3».

Τη φετινή σεζόν, αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια στην Euroleague, μετρώντας μέσο όρο 9,2 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, ενώ αντιμετώπισε τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ