Τα ζώδια παντρεύονται: Ποια είναι για οικογένεια και ποια βασίζονται στο σεξ

Η αστρολογική... εξήγηση του γάμου

Ο γάμος δεν έχει για όλους τους ανθρώπους την ίδια σημασία επομένως λειτουργούν διαφορετικά μέσα σε αυτό το πλαίσιο.

Ομοίως και τα ζώδια: Κάποια έχουν φτιαχτεί για οικογένεια, κάποια αγαπουν πραγματικά και κάποια τα δίνουν όλα στον σεξουαλικό τομέα.

Αναλυτικά:

Κριός: Παραδοσιακός και αφοσιωμένος στην οικογένεια! Ωστόσο η τάση του για αρχηγική τάση φέρνει ανισορροπία στο γάμο! Η οξυθυμία του φέρνει καυγάδες αλλά το πάθος και ο ερωτισμός του δεν αφήνει τον γάμο να βαλτώσει ποτέ! 

Ταύρος: Εδώ ο γάμος χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, αισθησιασμό και ερωτική πίστη! Η τάση όμως του Ταύρου για συνεχή προγραμματισμό και η αγάπη του για την συνήθεια, ρουτινιάζει και βαλτώνει την σχέση!  

Δίδυμος: Ένας γάμος που στηρίζεται στην σωστή επικοινωνία και στην ανανέωση! Είναι σίγουρα μία σχέση που ποτέ δεν βαριέσαι, όμως μέσα στο γάμο σταδιακά χάνεται το πάθος και η επιθυμία, ενώ τα ξενοκοιτάγματα είναι γεγονός!  

Καρκίνος: Ιδανικός σύζυγος για οικογένεια! Ωστόσο ως σύντροφος-σύζυγος είναι αρκετά ανασφαλής, ανώριμος, γκρινιάρης και καταπιεστικός!

Λέων: Ένας γάμος γεμάτος διασκέδαση, πάθος και πολλή αγάπη! Η εμμονή όμως του Λέοντα για επιβολή και η ανάγκη του για διαρκή επιβεβαίωση, φέρνει κόντρες που χαρακτηρίζονται από εγωισμό! 

Παρθένος: Ένας σύζυγος κουβαλητής, ήρεμος, που φροντίζει για όλα στο σπίτι αλλά και τον σύντροφο του! Η τελειομανία του, η κατά καιρούς ψυχρότητα του και η τάση του για κριτική, επισκιάζουν τον συναισθηματισμό και την συντροφικότητα! 

Ζυγός: Ιδανικός σύζυγος σε θέματα συμπεριφοράς αφού διακρίνεται από συναισθηματισμό, αρμονία, κατανόηση, αγάπη και φροντίδα! Η τάση του όμως για παράλληλες ερωτικές ιστορίες, κατά καιρούς, φέρνει προβλήματα στο ζευγάρι! 

Σκορπιός: Σύζυγος που αγαπά βαθιά, αληθινά και παντοτινά! Η σεξουαλική ζωή σπάνια ρουτινιάζει, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η παθολογική του ζήλια όμως και η τάση του να χειραγωγεί, φέρνει τα προβλήματα...

Τοξότης: Ένας σύζυγος πέρα από τα συνηθισμένα. Δεν του λέει τίποτα η ταμπέλα του γάμου και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στον εαυτό του, επειδή απλά είναι παντρεμένος. Γι’αυτό ενώ πρόκειται για έναν γάμο με ενθουσιασμό και χαρά, η επιπολαιότητα και η τάση για ανεξαρτησία, φέρνει εντάσεις! 

Αιγόκερως: Ο γάμος για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντικός θεσμός, αφού σέβεται τις παραδόσεις. Θέλει την ιδανική οικογένεια, τον ιδανικό σύζυγο και να είναι απόλυτα αποδεκτός ο γάμος του από το κοινωνικό σύνολο! Η σκληρότητα και η δογματικότητα του είναι τα χαρακτηριστικά που θα φέρουν προβλήματα!

Υδροχόος: Ένας γάμος διαφορετικός αλλά απόλυτα απολαυστικός. Αν ο σύζυγος του Υδροχόου αποδεχτεί την τάση του για ανεξαρτησία, την κόντρα και την ανάγκη του να έχει και φιλική σχέση με τον σύντροφο, όλα θα πάνε τέλεια! 

Ιχθείς: Σύντροφος που προσφέρει συναίσθημα και ψυχικό δέσιμο στο γάμο! Λατρεύει να ικανοποιεί τις ανάγκες του συζύγου του. Ωστόσο η τάση του Ιχθύ για ψέμα, είναι το κύριο ελάττωμα του ως σύζυγος!  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ