Ζώδια: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 14/7 - Η αγάπη δικαιώνεται!

Ετοιμαζόμαστε για…προσγειωμένη αισιοδοξία, επίτευξη ερωτικών στόχων ιδιαίτερα για τις μόνιμες και σοβαρές σχέσεις, σταθεροποίηση ή ακόμα και επισημοποίηση αυτών, βελτίωση οικονομικών ζητημάτων, αξιοπιστία και σιγουριά στον έρωτα και εδραίωση συναισθημάτων!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου και το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, σχηματίζει ένα πολύ θετικό Τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, όπως αναφέρει  το oroskopos.gr

Ετοιμαζόμαστε για…προσγειωμένη αισιοδοξία, επίτευξη ερωτικών στόχων ιδιαίτερα για τις μόνιμες και σοβαρές σχέσεις, σταθεροποίηση ή ακόμα και επισημοποίηση αυτών, βελτίωση οικονομικών ζητημάτων, αξιοπιστία και σιγουριά στον έρωτα και εδραίωση συναισθημάτων!

Οι πιο ευνοημένοι…Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις ανά ζώδιο

Κριός: Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, καλύτερη απόδοση στη δουλειά, βελτίωση της εμφάνισης σου, μπορείς να περιμένεις!

Ταύρος: Εύνοια σε θέματα έρωτα, διασκέδασης, παιδιών, δημιουργικότητας, γονιμότητας  και εκπλήρωση ουσιαστικών ερωτικών επιθυμιών, θα έχεις!

Δίδυμος: Έρχονται θετικά και μόνιμα αποτελέσματα στις προσπάθειες, που έχουν να κάνουν με σπίτι και οικογένεια! Αν επίσης βρίσκεσαι στην προσπάθεια επανασύνδεσης, να περιμένεις επιτυχία!  

Καρκίνος: Έντονη ουσιαστική κοινωνικότητα και πολλές εποικοδομητικές επαφές, γνωριμίες και μηνύματα, θα έρθουν! Επίσης οι σχέσεις με τα αδέρφια βελτιώνονται!

Λέων: Έχεις τώρα την δυνατότητα να σταθεροποιήσεις μία ερωτική σχέση, να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά προβλήματα που την αφορούν, αλλά και να προχωρήσεις σε επίλυση οικονομικών θεμάτων!

Παρθένος: Οι προσπάθειες σου ανταμείβονται σε κάθε τομέα και επιτέλους μπορείς και σταθεροποιείς πολλές σημαντικές για σένα σχέσεις! Επιτυχία ουσιαστική σε έρωτα και χρήμα!

Ζυγός: Ανεβαίνει η ψυχολογία σου, η λογική σου λειτουργεί καλύτερα και ξεχνάς παρελθοντικές πληγές! Σκέφτεσαι πολύ πιο ώριμα όσον αφορά έναν παρασκηνιακό έρωτα!

Σκορπιός: Μπορείς να περιμένεις ευχάριστες και ουσιαστικές στιγμές με φίλους!  Ένα όνειρο πραγματοποιείται τώρα!

Τοξότης: Πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον ερωτικό, για να πραγματοποιήσεις πολλές από τις φιλοδοξίες σου και την σταθεροποίηση τους!

Αιγόκερως: Προσγειωμένη αισιοδοξία και χαρά υπόσχονται οι ημέρες, σε όλες σου τις επαφές και μετακινήσεις, όπως και πολλές σημαντικές νέες γνωριμίες!

Υδροχόος: Εκμεταλλεύσου τις ημέρες για καυτές αισθησιακές στιγμές, ικανοποίηση των βαθύτερων συναισθημάτων και βελτίωση των οικονομικών σου.

Ιχθύς: Ευκαιρία για σταθεροποίηση της σχέσης σου ή και επισημοποίησης αυτής! Αν είσαι ελεύθερος μία νέα σχέση είναι κοντά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ