Survivor – Τελικός: “έβαλε τα κλάματα ” on air η Κατερίνα Δαλάκα! (βιντεο)

"Λύγισε" όταν άκουσε τα συγκινητικά λόγια της μητέρας της

Στο τέλος του έφτασε το αγαπημένο ριαλιτι επιβίωσης "Survivor" . Την μεγάλη νίκη στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, πέτυχε ο Ηλίας Γκότσης , όπως αποφάσισε το κοινό με την ψήφο του στον τελικό. 

O μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Άλσος Βεΐκου με τον Ηλία Γκότση και την Κατερίνα Δαλάκα να διεκδικούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Εν τω μεταξύ, κατά την διάρκεια της εκπομπής, δεν έλειψαν τα απρόοπτα, όταν ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός και φώναξε συνθήματα.

Το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης είχε ολοκληρωθεί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, όπου οι δύο φιναλίστ είχαν εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά, ενώ η τρίτη συμμετέχουσα του ημιτελικού, Μελίνα Μεταξά, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ψήφο του κοινού και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη, ο κόσμος στον χώρο, που αδημονούσε για το όνομα, ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ ο Ηλίας Γκότσης έπεσε στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων.

Η Κατερίνα Δαλάκα  από την άλλη πλευρά δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του τελικού του Survivor, όταν άκουσε τα συγκινητικά λόγια της μητέρας της. «Κατερίνα, σε βλέπω συγκινημένη», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

«Συγκινούμαι γιατί ακόμα δεν τους έχω δει τους γονείς μου, να μιλήσω μαζί τους. Και έχουμε να πούμε τόσα πολλά… Και μόνο που ακούω τη φωνή της χαίρομαι πραγματικά», είπε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Δαλάκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ