Τη Δευτέρα η κηδεία του Μάνου Αντώναρου - Τι ζητάει η οικογένεια

 Η κηδεία θα γίνει στις 15.30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας

Θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο έχει προκαλέσει ο χαμός του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου που «έφυγε» χθες σε ηλικία 62 ετών.
Όπως γνωστοποίησε ο αδερφός του, Ευάγγελος η κηδεία θα γίνει στις 15.30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Με ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε:

«Συγγενείς και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί.

Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι οι δυό τους έχουν «συνεννοηθεί» μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο από ψηλά με τη δική τους ματιά.
Θα σχολιάζουν τα …επίγεια με το δικό τους τρόπο…ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μάνος με τα κείμενα του. Ακτύπητος συνδυασμός.

ΥΓ. Ο Μάνος λάτρευε τα παιδιά. Όχι μόνο τα δικά του. Όλα τα παιδιά. Γι’ αυτό σκεφθήκαμε ότι αντί για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτί προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ