Ραγίζει καρδιές ο Μεξικανός δικηγόρος που έχασε σύζυγο & παιδία σε τροχαίο - Πήγε μόνος του στο Μουντιάλ (φωτο-βιντεο)

Μια τόσο συγκλονιστική ιστορία δεν έχει γραφτεί ποτέ στο ποδόσφαιρο

Μια ιστορία από αυτές  που μόνο η ζωή ξέρει να γράφει έλαβε χώρα στη σέντρα του παγκοσμίου κυπέλλουΧιλμπέρτο Μαρτίνες, ταξίδεψε ως τη Ρωσία για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην Αργεντινή (πατρίδα της γυναίκας του) και το Μεξικό που είναι η πατρίδα του.

Η γυναίκα του και τα δυο παιδιά του , θα έπρεπε να ήταν μαζί του όπως άλλωστε είχε κανονιστεί μήνες πριν, όταν ο Χιλμπέρτο έκλεισε τα εισιτήρια για όλη την οικογένεια του.Ήθελαν να δουν την Εθνική ομάδα του Μεξικό να αγωνίζεται στο Μουντιάλ από κοντά. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια.

Στις 28 Απριλίου η γυναίκα του Veronica Raschiotto 42 ετών, ο γιος του Diego Martinez Raschiotto,  8 ετών η κόρη του Mia Martinez Raschiotto, 6 ετών και ο αδελφός της γυναίκας του  Jorge Claudio Raschiotto, 50 ετών , σκοτώθηκαν σε τροχαίο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Μαϊάμι. 

Ο Μαρτίνες ο οποίος είναι Μεξικανός, δήλωσε στο Clarin.com ότι παντρεύτηκε την Veronica που γεννήθηκε στην Αργεντινή το 2004 και ότι και οι δυο ήταν φανατικοί οπαδοί των εθνικών ομάδων των χωρών στις οποίες γεννηθήκαν.

Ο δικηγόρος είχε ήδη παραστεί σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα και η τετραμελής οικογένεια σχεδίαζε να πάει στη Ρωσία για το Μουντιάλ του 2018

Όταν συνέβη το τραγικό ατύχημα και ο Μαρτίνες, έχασε την οικογένεια του,  οι ψυχολόγοι τον συμβούλεψαν να πάει κανονικά στο Μουντιάλ, όπως είχε κανονίσει.

Πράγματι, ο Μαρτίνες ταξίδεψε μέχρι τη Ρωσία και έδωσε το «παρών» στα ματς του Μεξικό, φορώντας και τις τέσσερις διαπιστεύσεις, που είχε εξασφαλίσει για όλη την οικογένεια, στον λαιμό του. «Βέρο, Ντιέγο, Μία, για πάντα μαζί μου», έγραφε στην πλάτη η κοντομάνικη που φορούσε.

Ο Μαρτίνες έτσι δεν αισθανόταν μόνος, ενώ βρέθηκε στις εξέδρες και στον αγώνα της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα. Είχε κλείσει εισιτήρια και γι' αυτό το παιχνίδι καθώς ο γιος του ήθελε να δει το είδωλό του τον Νεϊμάρ να αγωνίζεται. Τελικά δεν τα κατάφερε...

Έπειτα από τη μεγάλη επικράτηση επί της Γερμανίας στο πρώτο ματς του ομίλου, ο Μαρτίνες έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό. «Αυτή η νίκη ήταν για την οικογένειά σου», έγραφε. Ήταν από τον Γκιγέρμο Οτσόα, τον τερματοφύλακα του Μεξικό που είχε μάθει για την συγκλονιστική  ιστορία του. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ