Mελισσανίδης, Μαρινάκης, Μώραλης για τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ: Ένας χαρισματικός άντρας "έφυγε" αναίτια & ξαφνικά

Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του μικρότερου γιου του Σωκράτη Κόκκαλη

Σοκ έχει προκαλέσει στον επιχειρηματικό και αθλητικό κόσμο η αιφνίδια απώλεια του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλής, με δήλωσή του, εξέφρασε την θλίψη του για τον πρόωρο θάνατο του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη.

«Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Ένας νέος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά, σκορπίζοντας τη θλίψη, πρώτα από όλα στην οικογένειά του, αλλά και σε όσους είχαμε την ευκαιρία, τη χαρά  και την τιμή  να τον γνωρίσουμε από πιο κοντά. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.  Κουράγιο  και δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη στη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής τους. Θα είμαστε όλοι κοντά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες

Συγκλονισμένος δήλωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την ξαφνική απώλεια ενός νέου ανθρώπου.

«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας. Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας. Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Μελισσανίδης: Άδικος χαμός ενός νέου και αξιόλογου ανθρώπου

Τα συλλυπητήρια εξέφρασε στην οικογένεια Κόκκαλη και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε δήλωσή του ανέφερε «Θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου οδύνη στην οικογένεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που βυθίστηκε στο πένθος από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό ενός νέου και ιδιαίτερα αξιόλογου ανθρώπου. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ