Μπούκαραν στο σπίτι του συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη ενώ κοιμόταν με την γυναίκα του- Άρπαξαν μετρητά & κοσμήματα- Η απάντησή του

Οι ληστές απέσπασαν μετρητά ύψους 200.000 ευρώ και δυο κοσμηματοθήκες γεμάτες χρυσαφικά, οικογενειακά κειμήλια του ζευγαριού 

Θύμα κλοπής έπεσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης.

Όλα συνέβησαν ξημερώματα, όπως εκτιμούν ο μουσικοσυνθέτης και η σύζυγός του, Ντόρη, στο σπίτι τους στο Κορωπί, πριν από λίγες ημέρες.

Οι ληστές απέσπασαν μετρητά και δυο κοσμηματοθήκες γεμάτες χρυσαφικά, οικογενειακά κειμήλια του ζευγαριού, ενώ ο μουσικοσυνθέτης και η σύζυγός του κοιμούνταν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής το επόμενο πρωί και αμέσως κατήγγειλε την κλοπή στο τμήμα Ασφάλειας Κορωπίου.

Όπως ανέφερε ο Σταμάτης Σπανουδάκης στην κατάθεσή του, εκείνο το βράδυ είχε μείνει έως τα ξημερώματα στο στούντιο που διατηρεί στο σπίτι και όταν αποφάσισε να πάει για ύπνο, δεν παρατήρησε τίποτα παράξενο.

Οι διαρρήκτες δεν έγιναν αντιληπτοί από το ζευγάρι, παρά το γεγονός πως φαίνεται ότι χρειάστηκε να μείνουν αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ., οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι πηδώντας το φράχτη και έφτασαν έως τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα. Από εκεί -σύμφωνα με το δημοσίευμα- βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα, απ’ όπου και πήραν τις κοσμηματοθήκες με τα χρυσαφικά. Κατάφεραν, δε, άγνωστο πως, να ανακαλύψουν και το σημείο όπου το ζευγάρι κρατούσε τα μετρητά.

Ο ίδιος ο συνθέτης θέλησε να δώσει την δική του απάντηση μέσα από τα social media σχετικά με την διάρρηξη, τονίζοντας πως δεν μίλησε ούτε στους φίλους του για την ληστεία, καθώς δεν ήθελε να τους απασχολεί με τα δικά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ