Καταζητείται διάσημος πλαστικός χειρουργός στη Βραζιλία: Πέθανε γυναίκα που της έκανε ενέσεις ανόρθωσης των γλουτών

Οι ενέσεις ρουτίνας ήταν... θανατηφόρες.

Ο πλαστικός χειρουργός Ντένις Φουρτάντο καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας, λίγες ώρες μετά τον θάνατο γυναίκας στην οποία έκανε ενέσεις ανόρθωσης των γλουτών.

Το στέλεχος της τράπεζας HSBC, Λίλιαν Καλίστο, μητέρα δύο παιδιών, επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό στο σπίτι του, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (14/07).

Η 46χρονη αισθάνθηκε δύσπνοια, λίγες ώρες μετά τις ενέσεις, και διεκομίσθη στο τοπικό νοσοκομείο «σε κρίσιμη κατάσταση»,

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, σύμφωνα με την «Daily Mail», η Καλίστο εξέπνευσε στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής (15/07).

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, η ουσία της ένεσης κατέληξε σε κάποια αρτηρία της γυναίκας κι έτσι προκλήθηκε καρδιακό επεισόδιο.

Ο σύζυγος της Λίλιαν Καλίστο δήλωσε σε τοπική εφημερίδα: «Στις 08:30, την Κυριακή, μου τηλεφώνησε ο γιατρός και μου είπε ότι υπήρξε κάποια επιπλοκή κι ότι χρειάζονταν κάποιον για τη σορό. Ήταν η μόνη φορά που μίλησα μαζί του, ύστερα εξαφανίστηκε»..

Ο Ντένις Φουρτάντο θεωρείται από τους πιο διάσημους πλαστικούς χειρουργούς στη Βραζιλία, έχοντας τουλάχιστον 647.000 followers στο Instagram.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ