Μήπως σε φλερτάρει και δεν το καταλαβαίνεις;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να ερμηνεύσουν σωστά τη γλώσσα του σώματος, ειδικά όταν πρόκειται για φλερτ. Τα σημάδια, όμως, είναι εκεί, αρκεί να ξέρεις να τα “διαβάσεις”!

Αυτά είναι μερικά από τα σημάδια της γλώσσας του σώματός του, που δείχνουν ότι του αρέσεις και σε φλερτάρει.

Σου χαμογελάει!

Ένα ζεστό χαμόγελο είναι σαφές σημάδι ότι του αρέσεις και θέλει να σε προσεγγίσει. Αν σου αρέσει δείξτο και, γιατί όχι, κάνε εσύ το πρώτο βήμα για να τον πλησιάσεις. Ξέχνα τα στερεότυπα και ακολούθησε το ένστικτό σου.

Σου ρίχνει κλεφτές ματιές.

Οι κλεφτές ματιές λένε πολλά. Όμως, θα πρέπει να έχεις το νου σου, ώστε να προλάβεις να τις δεις. Αν επαναλαμβάνονται κάθε φορά που συναντιέστε, αυτό είναι σίγουρο σημάδι ότι του αρέσεις. Γιατί, μερικές φορές, ο έρωτας κρύβεται στις λεπτομέρειες, σύμφωνα με το tsemperlidou.gr.

Δείχνει αγχωμένος και νευρικός.

Οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν μια μικρή νευρικότητα, όχι δυσάρεστη, όταν βρίσκονται απέναντι σε κάποιον που ποθούν. Έχει να κάνει με τις προσδοκίες τους. Της αρέσω ή δεν της αρέσω; Θα με απορρίψει ή δεν θα με απορρίψεις; Να της  μιλήσω ή θα γίνω ρεζίλι; Αν δεις, λοιπόν, το άγχος του και σου αρέσει, κάνε κάτι για να του το δείξεις και να του δώσεις θάρρος να σου μιλήσει.

Σε κοιτάζει στα μάτια!

Ένας από τους πιο άμεσους τρόπους να καταλάβεις ότι αρέσεις σε κάποιον είναι τα μάτια του. Αν σε κοιτάει λίγο παραπάνω από το κανονικό, είναι σίγουρο ότι του αρέσει αυτό που βλέπει. Το ίδιο δεν κάνεις κι εσύ; Έτσι, την επόμενη φορά που θα πιάσεις το βλέμμα του να σε κοιτάει, ανταπόδωσέ το. Μόνο μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και άνδρες οι οποίοι είναι ντροπαλοί, οι οποίοι γυρνάνε γρήγορα το βλέμμα τους, όχι γιατί δεν τους αρέσεις, αλλά επειδή είσαι τόσο όμορφη που τους προκαλείς αμηχανία.

Θέλει να είναι κοντά σου.

Αν ένας άντρας βρίσκει διαρκώς αφορμές για να είναι κοντά σου, αυτό σημαίνει ότι σε θέλει τρελά.

Γέρνει ελαφρά το κεφάλι του όποτε σου μιλάει.

Το ήξερες αυτό; Αυτό σημαίνει ότι του αρέσεις και ότι έχει όλη την προσοχή του στραμμένη επάνω σου. Γέρνει το κεφάλι του για να σε ακούει με προσοχή και να πιάνει κάθε σου λέξη. Και μόνο που ακούει τη φωνή σου, το απολαμβάνει.

Οι κόρες των ματιών του είναι διεσταλμένες.

Αν λάμπουν τα μάτια του όποτε του μιλάς, είναι γιατί οι κόρες του μεγαλώνουν! Είναι στη φύση μας. Για αυτό, ίσως, όλοι πιστεύουν ότι τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέματα. Όποτε βλέπουμε κάτι που μας αρέσει οι κόρες των ματιών μας διαστέλλονται, ενώ όταν βλέπουμε κάτι που μας ενοχλεί, μικραίνουν.

Αντιγράφει τις κινήσεις σου.

Για να καταλάβεις αν κάποιος σε παρακολουθεί στενά, χασμουρήσου και αμέσως γύρνα να τον κοιτάξεις. Θα χασμουρηθεί κι αυτός. Είναι αντανακλαστική κίνηση του σώματός μας. Κάνουμε ότι κάνουν αυτοί που μας αρέσουν. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που προτείνουν να κάνεις όλα τα site γνωριμιών, πλέον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ