Τα ζώδια επιτάσσουν τρυφερότητα και ρομαντισμό σήμερα - Ποιοι κινδυνεύουν να κάνουν λάθη στα ερωτικά

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Μπορεί το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να μας κάνει πιο γλυκούς, συναισθηματικούς και τρυφερούς, σήμερα (21/07), όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, δυσκολεύει την συναισθηματική επικοινωνία και «ρίχνει» σε λάθη, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Κριέ, θα είναι αυξημένη και με τις πολύ καλές επιρροές του Άρη από το Λέοντα, θα μπορέσεις να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου.

Ταύρος: Ίσως προκύψουν κάποια θέματα, Ταύρε μου, που δε θα μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις και να ξέρεις πως θα βαδίσεις στο μέλλον. Κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και απόδειξε στους άλλους την ορθότητά του. Σε διαβεβαιώνω, ότι στο τέλος θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από τις αποδόσεις σου.

Δίδυμοι: Προσπάθησε σήμερα, Δίδυμε, να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Μην πιέζεις, σύμφωνα με το oroskopos.gr, τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία - θα σου κάνει πολύ καλό. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, όταν προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος: Θα πρέπει να ξέρεις, Καρκίνε, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θ’ ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι η δυναμικότητά σου στα ύψη. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

Λέων: Προχώρα σήμερα με πολύ δυναμικότητα, Λέων, στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις κι είναι σίγουρο ότι σύντομα θα βρεθείς στην επιτυχία. Οι πλανήτες στέκονται θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις σε ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα.

Παρθένος: Η μέρα σου θα είναι αρκετά καλή, Παρθένε. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Αλλά συνήθως χρειαζόμαστε κι έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε, κι εσύ θα τη βρεις στο πρόσωπο των αγαπημένων σου.

Ζυγός: Η σημερινή μέρα, Ζυγέ, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Είναι καλό το πρόγραμμα που έχεις ετοιμάσει για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη δυναμικότητα.

Σκορπιός: Μπορείς, Σκορπιέ μου, να περιμένεις να αλλάξουν μερικές καταστάσεις και να μην αγχώνεσαι άδικα. Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε οτιδήποτε καταπιαστείς. Μόνο φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Τοξότης: Η σημερινή μέρα, Τοξότη, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Έχεις πολύ δυναμισμό κι ό,τι αναλάβεις, μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα. Δείξε, λοιπόν, περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αιγόκερως: Σήμερα, Αιγόκερέ μου, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να πράξεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως, εσύ έχεις αποθέματα δύναμης και μπορείς ν’ αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Υδροχόος: Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα έρθουν εξελίξεις, που θα είναι πραγματικά θετικές για εσένα. Ξεκινάει μια περίοδος, κατά την οποία θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες. Φρόντισε άμεσα να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου.

Ιχθείς: Μπορεί κάποιες αλλαγές, Ιχθύ, να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ