60+ υπέροχες ιδέες για ημιμόνιμο μανικιούρ με σχέδια στα νύχια σας (ΦΩΤΟ)

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να κάνουν πλέον ημιμόνιμο μανικιούρ στα νύχια τους.

Ο βασικότερος λόγος είναι η μεγαλύτερη αντοχή που έχει το βάψιμο των νυχιών με ημιμόνιμα βερνίκια.

Σε αντίθεση με ένα κλασσικό βάψιμο με απλό μανό που διαρκεί περίπου μια εβδομάδα, το ημιμόνιμο μανικιούρ και τα σχέδια του μπορούν να κρατήσουν για 2-3 εβδομάδες. Πρόκειται για μια τεχνική που βασίζεται σε ένα μείγμα απλού βερνικιού με τζελ, το οποίο ψήνεται στο ειδικό φουρνάκι και στεγνώνει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Τα χρώματα και τα σχέδια για ημιμόνιμο μανικιούρ είναι ποικίλα και καλύπτουν όλα τα γούστα. Με την εταιρεία shellac να αποτελεί το πρώτο γνωστό ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών, πολλές φορές έχουμε ακούσει να αποκαλείται έτσι και η γενικότερη τεχνική του ημιμόνιμου. Υπάρχουν ωστόσο πολλές ακόμη γνωστές εταιρείες, όπως για παράδειγμα η Bluesky.

Επίσης, υπάρχει και η περίπτωση της σύγχυσης του ημιμόνιμου μανικιούρ με το τζελ στα νύχια. Πρόκειται για δυο τεχνικές που ολοκληρώνονται με το ψήσιμο στη λάμπας UV, ωστόσο η χρήση τους είναι διαφορετική.

Το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι ένα απλό βάψιμο των νυχιών με μεγάλη διάρκεια. Από την άλλη μεριά, το τζελ στα νύχια είναι η τεχνική ενίσχυσης του φυσικού νυχιού, τόσο σε μήκος, όσο και σε σκληρότητα, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ