Ρόδος: 42χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα μπροστά στα ανήλικα παιδιά του

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της  Aφάντου από το απονενοημένο διάβημα ενός 42χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και απασχολούσε κατ’ επανάληψη τις αρχές, σε επεισόδια με την εν διαστάσει σύζυγό του.

O 42χρονος, προχθές το απόγευμα μετέβη στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στ’ Aφάντου και προκάλεσε επεισόδιο για το οποίο δεν ζητήθηκε η συνδρομή της EΛAΣ.

Xθες, στις 09.30 περίπου το πρωί, μετέβη εκ νέου στην οικία κραδαίνοντας μια κυνηγετική καραμπίνα. Τρομοκρατημένη η σύζυγός του ενημέρωσε σχετικά την άμεσο δράση και στο σημείο έσπευσαν δύο αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Aφάντου.

Τη στιγμή που στάθμευσαν το περιπολικό σε απόσταση 50 περίπου μέτρων από το σπίτι και έγιναν αντιληπτοί από τον 42χρονο, εκείνος κινήθηκε προς το μέρος τους, απειλώντας να τους σκοτώσει.

O οδηγός του περιπολικού έβαλε όπισθεν, ενώ ο συνοδηγός άνοιξε το παράθυρο και με παρατεταμένο το υπηρεσιακό του όπλο ζήτησε από τον 42χρονο να πετάξει στο έδαφος την καραμπίνα.

O 42χρονος δεν υπάκουσε με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να ρίξει μια προειδοποιητική βολή στον ουρανό για εκφοβισμό, αναφέρει η dimokratiki.gr.

Oι δύο αστυνομικοί βγήκαν από το περιπολικό κι ο ένας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και έμεινε σε θέση άμυνας στο σημείο. O άντρας γύρισε προς την οικία και τότε οι αστυνομικοί άκουσαν έναν δεύτερο πυροβολισμό και την ανήλικη κόρη του να φωνάζει με αγωνία. Είχε αυτοπυροβοληθεί θέτοντας τέλος στην ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν το EKAB, αστυνομικοί της Yποδιεύθυνσης Aσφαλείας Pόδου και της Σήμανσης, ενώ για το συμβάν για ιενεργείται προανάκριση.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ