Πόσο να αντέξει η καρδιά μας; Σε βράχο το μήνυμα των γονιών για το 6 μηνών μωράκι του πυροσβέστη που πάλευε στη φωτιά (φωτο)

Η μητέρα του παιδιού παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή σε δωμάτιο του Ευαγγελισμού

Δεν έχουν τέλος οι τραγικές ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. Η καρδιά μας ραγίζει. Και οι πιο ψύχραιμοι λυγίζουν. Ένα εξάμηνο βρέφος έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά της Δευτέρας. Τραγική ειρωνεία: Ήταν το μωρό ενός από τους πυροσβέστες που πάλευαν με τις φωτιές.

Ο πατέρας του παιδιού είναι πυροσβέστης κι έσβηνε την φωτιά στην Πεντέλη όταν το παιδί του πέθαινε στην Αργυρή Ακτή, ενώ η μητέρα του παιδιού παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή σε δωμάτιο του Ευαγγελισμού.

Ο πατέρας και η μητέρα του βρέφους, έγραψαν ένα σπαρακτικό μήνυμα και το άφησαν πάνω σε ένα βράχο, δίπλα σε ένα κεράκι και λίγα λουλούδια.

«Αγάπη μου, μπέμπη μου, είσαι ένας υπέροχος κολυμβητής, μέσα στη θάλασσα ήθελες να εντυπωσιάσεις τη μανούλα σου. Πώς σε έβλεπε και γέλαγε και περίμενες τον πατερούλη σου να σε χαρεί. Εδώ θα είμαστε κάθε καλοκαίρι και θα κάνουμε μπάνιο δίπλα στον παράδεισο που θα τον ξανακάνεις πράσινο. Θα παίζουμε στη θάλασσα μαζί αγαπημένοι. Εγώ η μανούλα σου και ο μπαμπάκας σου, ο,τι θέλεις εσύ μικρό μου ψαράκι.

Δημήτρης-Φωτεινή-Μαργαρίτα-Ανδρέας»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ