Αστυνομικοί στο Λος Άντζελες σκότωσαν τον κακοποιό και την όμηρο του - Τραγική κατάληξη (Βίντεο - προσοχή σκληρές εικόνες)

Πολύ άσχημο συμβάν.

Την χειρότερη κατάληξη είχε η καταδιώξη ενός εγκληματία στο Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα ο σεσημασμένος κακοποιός Γκιγιέρμο Πέρεζ σύμφωνα με τις καταγγελίες είχε μαχαιρώσει την πρώην κοπέλα του και καταζητούταν.

Τρεις αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από ένα κατάστημα, αλλά ο 32χρονος είχε προλάβει να συλλάβει ως όμηρο μια 49χρονη γυναίκα, την Ελίζαμπεθ Τόλισον και απειλούσε πως θα την μαχαιρώσει.

Οι αστυνομικοί υπό την απειλή του όπλου έλεγαν στον δράστη να αφήσει το μαχαίρι κάτω, αλλά εκείνος δεν υπάκουσε και μάλιστα όταν τον πλησίασαν ξεκίνησε να κόβει το λαιμό της άτυχης γυναίκας με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ανοίξουν πυρ εναντίον του.

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός, αλλά και το θύμα δυστυχώς.

«Αισθανόμαστε απέραντη θλίψη για το περιστατικό αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Η κατάσταση αυτή ήταν ο χειρότερος εφιάλτης κάθε αστυνομικού» δήλωσε εχθές εκπρόσωπος του ΑΤ του Λος Άντζελες. Το βίντεο ανέβηκε από την αστυνομία στη δημοσιότητα.

Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ