Η Κάτια Ζυγούλη: Δεν θα ξεχάσω τις μάνες που έμειναν χωρίς αγκαλιές - Συγκλονιστικό post - respect

«Βλέπω τώρα τον γιο μου να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκα εγκαίρως από την Στέλλα για την φωτιά και θα την ευγνωμονώ για παντα. Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από τις φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω.

Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό. Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές,όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρωπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ό,τι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό…».

Αυτό ήταν το ανατριχιαστικό μήνυμα της Κάτιας Ζυγούλη στο Instagram, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία με τον γιο της να παίζει με το νερό.

Η Κάτια Ζυγούλη μένει μόνιμα με την οικογένειά της στον Νέο Βουτζά, αυτές τις ημέρες ωστόσο βρίσκονταν στην Κέρκυρα. Το σπίτι τους έχει υποστεί μικρές υλικές ζημιές.

 

Βλέπω τώρα τον γιο μου να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκα εγκαίρως από την Στέλλα για την φωτιά και θα την ευγνωμονώ για παντα.Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από της φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό.Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές,όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρωπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους.Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ