Η Μέγκαν Μαρκλ γιορτάζει σήμερα τα 37α γενέθλια της : Πήγαν με τον πρίγκηπα Χάρι σε γάμο φίλου τους (φωτο)

Η εορτάζουσα ευδιάθετη χαιρετούσε τους υπολοίπους Vip προσκεκλημένους και συνομιλούσε μαζί τους

Τα 37 της χρονια κλεινει σημερα η Μέγκαν  Μαρκλ. Η Δούκισσα του Σάσεξ γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1981 και φέτος θα είναι τα πρώτα της γενέθλια ως πριγκίπισσα.  Κι αν φαντάζεστε ότι το πριγκιπικό ζεύγος γιόρτασε τα γενέθλια της Μέγκαν  με κάποιο ρομαντικό δείπνο ή κάποια έξοδο για δυο, κάνετε λάθος.

 Ο πρίγκηπας Χάρι και η σύζυγος του έπρεπε να παρευρεθούν στο γάμο του επιστήθιου φίλου του ΧάριCharlie van Straubenzee με την Daisy Jenks . Μάλιστα ο πρίγκιπας ήταν κουμπάρος στο γάμο

Η Μέγκαν ήταν κομψότατη και χαμογελαστή. Η εορτάζουσα ευδιάθετη χαιρετούσε τους υπολοίπους Vip προσκεκλημένους και συνομιλούσε μαζί τους. Για την εμφάνιση της στο γάμο η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε μια μεταξωτή πλισέ φούστα , την οποία συνδύασε με μαύρο μπλουζάκι και κομψό μαύρο καπέλο Ο πρίγκιπας Χάρι επέλεξε με ένα πολύ κομψό κουστούμι με φράκο, και γυαλιά ηλίου.

Όσο για τη νύφη; Η Daisy Jenks ήταν  χάρμα οφθαλμών μέσα στο υπέροχο floral νυφικό της.

Ο 30χρονος Charlie είναι παλιός φίλος του πρίγκιπα Χάρι και ήταν παρών στον βασιλικο γάμο μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του που είναι ο νονός της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Όπως αναφέρει η The Sun, πέρυσι το βασιλικό ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια της Μέγκαν  με ένα ρομαντικό ταξίδι στην Μποτσουάνα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ