Πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη στη «Vogue»: «Βάλαμε τα κλάματα μετά τον γάμο Ουίλιαμ - Κέιτ - Μας γελοιοποίησαν ως κακόγουστες» (Φωτό)

Ιδιαίτερη συνέντευξη.

Η Πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύεται τον Οκτώβριο και με αφορμή τον γάμο της έδωσε μια ιδιαίτερη συνέντευξη μαζί με την αδελφή της, Πριγκίπισσα Βεατρίκη, στη «Vogue».

Η μελλόνυμφη αποκάλυψε, μάλιστα, ότι έκλαψαν όταν διάβασαν τις κριτικές για το ντύσιμό τους στον Γάμο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον πριν από επτά χρόνια.

Συγκεκριμένα, η «γαλαζαίματη» είπε: «Υπήρξε ένα απαίσιο άρθρο που αναφερόταν στο τι φορούσε η Βεατρίκη και παραλίγο να απαντήσουμε και αρχίσαμε να κλαίμε, ήμασταν χάλια και μετά από μια ώρα άρχισα να κλαίω εγώ πάλι και η Βεατρίκη με παρηγόρησε».

Όπως και να έχει, αμφότερες δήλωσαν πως δεν αγχώνονται για τον επικείμενο γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας.

Η Πριγκίπισσα Ευγενία, επίσης, τόνισε πως δέχθηκε την επίπληξη της βασιλικής οικογένειας όταν ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα της μέσα από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Δείτε την εν λόγω ανάρτησή της:

 

 

A wonderful and proud day celebrating Her Majesty’s birthday and @hrhthedukeofyork for his first Trooping the Colour as Colonel of the Grenadier Guards. #troopingthecolour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Eugenie (@princesseugenie) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ