Ινδονησία: 83χρονος κρατούσε μια 12χρονη σκλάβα του σεξ επί 15 χρόνια σε μια σπηλιά

Μια μακροχρόνια φρίκη!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ινδονησία ότι 83χρονος σαμάνος κρατούσε φυλακισμένη σε μία σπηλιά - επί δεκαπέντε χρόνια- μία νεαρή κοπέλα, που είχε απαγάγει, όταν ήταν ακόμη ανήλικη. 

Σύμφωνα με τις αρχές που προέβησαν χθες στη σύλληψη του 83χρονου, ο δράστης απήγαγε το θύμα του όταν ήταν 13 ετών. Κακοποιούσε την κοπέλα σεξουαλικά, ενώ δεν την κρατούσε στο σπίτι του, αλλά στην σπηλιά ενός βουνού, στο χωριό Μπαζουγκάν της επαρχίας Σουλαουέσι. Εκεί ήταν που βρέθηκε η 28χρονη σήμερα στην κοπέλα. 

Σύμφωνα με την dailymail τον είχε προδώσει η αδερφή της που είχε παντρευτεί τον το γιο του και έμεναν στην ίδια γειτονιά!

Οπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης ο άνδρας, που ονομάζεται Τζάγκο, ισχυριζόταν ότι θεραπεύει σοβαρές ασθένειες, ενώ ασκούσε μαύρη μαγεία. Εκβίαζε την κοπέλα ότι εάν επιχειρήσει να διαφύγει, θα την κυνηγήσει σκοτεινό πνεύμα (Jin), από το οποίο ισχυριζόταν ότι έχει κυριευθεί ο ίδιος.

Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί για πρώτη φορά το 2003, μετά την επίσκεψή της στον σαμάνο αυτό ο οποίος θα την θεράπευε από μια ασθένεια. Ο άνδρας αυτός ζει μέχρι και σήμερα κοντά στο πατρικό του κοριτσιού, αλλά οι συγγενείς δεν τον είχαν υποπτευθεί. 

0 83χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και απαγωγή ανηλίκου και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 15 ετών. 

Πηγή: BBC 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ