Σπύρος Σούλης: Ανανεώστε το υπνοδωμάτιο σας μ' αυτά τα έξυπνα κόλπα (φωτό)

Το υπνοδωμάτιο συμβαίνει συχνά να είναι ένα από τους πιο παραμελημένους χώρους του σπιτιού όσον αφορά στη διακόσμηση. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινάνε να διακοσμούν το καθιστικό, την κουζίνα και το μπάνιο τους, αλλά συχνά αφήνουν το υπνοδωμάτιο παραμελημένο.

Το υπνοδωμάτιο δεν είναι απλώς ο χώρος που κοιμάστε – είναι και ο χώρος που ηρεμείτε και χαλαρώνετε. Γι αυτό και έχει σημασία να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον, μέσα στο οποίο θα μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις προσωπικές στιγμές ξεκούρασης. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεστε πολλά χρήματα για να το πετύχετε. Δείτε τα παρακάτω έξυπνα DIY, εμπνευστείτε, ενσωματώστε τα στο υπνοδωμάτιό σας και δείτε το να μεταμορφώνεται.

Μια παλιά βαλίτσα και πολλή φαντασία είναι αρκετά για να δημιουργήσετε το πανέμορφο DIY της παρακάτω φωτογραφίας. Ο συνδυασμός με το μικρό βάζο, το κερί και το φωτιστικό είναι ιδανικός για να δημιουργήσετε ένα πολύ χαλαρωτικό περιβάλλον.

diy

Μια παλιά βαλίτσα και πολλή φαντασία είναι αρκετά.

Αν ο τοίχος πάνω από το κρεβάτι σας είναι κενός, μπορείτε εύκολα να τον διακοσμήσετε σε προσωπικό ύφος. Εκτυπώστε φωτογραφίες δικές σας και των αγαπημένων σας προσώπων και κολλήστε τις απευθείας στον τοίχο, όπως βλέπετε στη φωτογραφία.

diy

Διακοσμήστε τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι με φωτογραφίες.

Μια πολύ όμορφη πινελιά που θα φωτίσει τον χώρο σας. Μικρά, λευκά, γεωμετρικά αντικείμενα κάνουν αντίθεση με το έντονο ροζ και μπορούν να προσθέσουν ιδιαίτερο οπτικό ενδιαφέρον στον χώρο σας.

diy

Μικρά, λευκά, γεωμετρικά αντικείμενα κάνουν αντίθεση με το έντονο ροζ .

Για το παιδικό δωμάτιο (αλλά όχι μόνο), μια διακοσμητική σκάλα στον τοίχο και ένα κομψό καλάθι με ξύλα είναι αρκετά για φτιάξουν μια πολύ όμορφη γωνιά. Το συννεφάκι με τα αστεράκια στον τοίχο ολοκληρώνουν την γλυκιά αυτή σύνθεση.

diy

Μια πολύ γλυκιά σύνθεση.

Το πράσινο είναι ένα όμορφο χρώμα, πόσο μάλλον όταν εντάσσεται φυσικά στον χώρο. Ένα ράφι πάνω από το κρεβάτι σας με μερικά φυτά και διακοσμητικά μπορεί να μεταμορφώσει την αίσθηση του υπνοδωματίου σας. Παρατηρήστε το πολύ απλό και ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρον διακοσμητικό στον διπλανό τοίχο: Αποτελείται απλώς από μία βέργα που κρέμεται με ένα σχοινί από τον τοίχο και φιλοξενεί μερικά πλαστικά κλωνάρια από φυτά.

Το κρεβάτι της παρακάτω φωτογραφίας αναδεικνύεται από τον διακριτικό φωτισμό που υπάρχει γύρω του. Οι απλές λάμπες μικρής τάσης είναι αρκετές για να διαμορφώσουν μια πανέμορφη αισθητική.

diy

Ο φωτισμός μπορεί να σας κάνει να δείτε το κρεβάτι σας με άλλο μάτι.

Αυτή η αυτοσχέδια διακοσμητική σκάλα δεν θα μπορούσε να είναι πιο κομψή. Δύο κομμάτια ξύλου σε συνδυασμό με φυσικά κλαδιά είναι αρκετά για να την φτιάξετε. Μπορείτε να κρεμάσετε πάνω της ρούχα, πετσέτες ή σεντόνια.

diy

Μια πολύ κομψή αυτοσχέδια σκάλα.

Να ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να φτιάξετε το δικό σας DIY κομοδίνο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια «φέτα» από κορμό δέντρου και σχοινί. Με αυτά τα υλικά και μόνο, μπορείτε να φτιάξετε ένα από τα πιο κομψά κομοδίνα που έχουμε δει σε υπνοδωμάτιο.

diy

'Ενα υπέροχο DIY κομοδίνο.

Πηγή: spjrossoulis.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ