Φαρ Ουέστ στον Καναδά: Πυροβολισμοί με 4 νεκρούς (Βίντεο)

Αποτρόπαιο έγκλημα!

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίσσονται στην πόλη Φρέντρικτον, την πρωτεύουσα της επαρχίας Νιου Μπρούνσβικ στον ανατολικό Καναδά, όπου ένας ανδρας εξαπέλυσε πυρά και σκότωσε 4 ανθρώπους, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια. 

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί γύρω στις 08:20 το πρωί τοπική ώρα. 

Αυτόπτης μάρτυς, κάτοικος της λεωφόρου Όουκλαντ, κοντά στο Βrookside Drive είπε ότι άκουσε μια σειρά κρότων σαν από πυροτεχνήματα. «Με την ταχύτητα που έπεσαν απανωτά πρέπει να ήταν πυροβολισμοί. Ακούστηκε σαν μπαμ, μπαμ, μπαμ, μπαμ», είπε ο Ρόμπερτ Ντιντιοντάτο. Πέντε λεπτά αργότερα ακούστηκαν ανάλογοι κρότοι κοντά στο σπίτι του. «Οι πόρτες είναι κλειδωμένες κι όλοι είναι μέσα», δήλωσε στο CBC.

Μέχρι στιγμής, παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του επεισοδίου. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα. Ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και οι Aρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους και να κλειδώσουν τις πόρτες για την ασφάλειά τους καθώς και να αποφύγουν την περιοχή Brookside Drive μεταξύ των δρόμων Main και Ring.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ