3 Παναγιές από Κωστάλα, Ζαχαράτο, Παρλιάρο και 1 Μαρία, η Κορινθίου μάς εξηγεί τι σημαίνει το όνομά της (Φωτό)

Στο κλίμα της ημέρας.

Δεκαπενταύγουστος σήμερα και το Instagram κινείται στους ρυθμούς της ημέρας.

Έτσι, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Στέλιος Παρλιάρος κι ο Αλέξης Κωστάλας ανήρτησαν μια εικόνα της Παναγίας κι ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Από την άλλη, η εορτάζουσα Μαρία Κορινθίου μάς εξηγεί την προέλευση του ονόματός της, γράφοντας: «Το όνομα "Μαρία" προέρχεται από την εβραϊκή λέξη "Marjam" και σημαίνει "αυτή που πικράθηκε αλλά υψώθηκε και δοξάστηκε". Κατά τον Άγιο Αμβρόσιο, το όνομα "Μαρία" σημαίνει "πέλαγος" και στα λατινικά "Maria" σημαίνει "θάλασσα".

M = μόνη
Α = αύτη
Ρ = ρύσεται
Ι = ιού (δηλητηρίου)
Α = αμαρτίας

"μόνο αυτή μας σώζει από το δηλητήριο της αμαρτίας". Ο λεξάριθμος του "ΜΑΡΙΑ" είναι το 8 που για τον χαρακτήρα της Μαρίας σημαίνει ότι είναι φιλόδοξη, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην προσωπική της ανάπτυξη και στην επιτυχία της. Είναι άνθρωπος με όνειρα, φιλοδοξίες και θέτει πάντα τον πήχη πολύ ψηλά, κάνοντας τα πάντα, για να κατακτά ό,τι βάλει στο μυαλό της. Ποτέ δεν παρεκτρέπεται από τους αρχικούς της στόχους, δείχνει απέραντη αφοσίωση σε όλα όσα θέλει να κερδίσει και δίνει μάχες για να επιτύχει. Δίνει πάντα το καλό παράδειγμα σε όλους, γιατί διαθέτει θάρρος, επιμονή και έναν απέραντο δυναμισμό! Χρόνια μας πολλά λοιπόν! Να χαιρόμαστε το όμορφο όνομά μας. Γιαγιά μου, εκεί ψηλά, η σκέψη μου πάντα σε σένα».

 

 

 

 

#steliosparliaros ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? (@steliosparliaros) στις

 

 

 

 

 

Μ Α Ρ Ι Α ? .....το όνομα Μαρία προέρχεται από την εβραϊκή λέξη Marjam και σημαίνει «αυτή που πικράθηκε αλλά υψώθηκε και δοξάστηκε». Κατά τον Άγιο Αμβρόσιο, το όνομα Μαρία σημαίνει «πέλαγος» και στα λατινικά Maria σημαίνει «θάλασσα». M = μόνη Α = αύτη Ρ = ρύσεται Ι = ιού (δηλητηρίου) Α = αμαρτίας «μόνο αυτή μας σώζει από το δηλητήριο της αμαρτίας» “ Ο λεξάριθμος του ΜΑΡΙΑ είναι το 8 που για τον χαρακτήρα της Μαρίας σημαίνει ότι είναι φιλόδοξη, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην προσωπική της ανάπτυξη και στην επιτυχία της. Είναι άνθρωπος με όνειρα, φιλοδοξίες και θέτει πάντα τον πήχη πολύ ψηλά, κάνοντας τα πάντα, για να κατακτά ό,τι βάλει στο μυαλό της. Ποτέ δεν παρεκτρέπεται από τους αρχικούς της στόχους, δείχνει απέραντη αφοσίωση σε όλα όσα θέλει να κερδίσει και δίνει μάχες για να επιτύχει. Δίνει πάντα το καλό παράδειγμα σε όλους, γιατί διαθέτει θάρρος, επιμονή και έναν απέραντο δυναμισμό! ............... Χρόνια μας πολλά λοιπόν! Να χαιρόμαστε το όμορφο όνομά μας..... ....Γιαγιά μου .....εκεί ψηλά .... η σκέψη μου πάντα σε σένα?? ______________ #maria #mare #nameday #august15 #15augoustos #giagiamou #mariamaria #maría #maria #mariakorinthiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ