Τα γενέθλια της Ειρήνης στο αγαπημένο της Ρέθυμνο (Φωτό)

Αγαπώ το Ρέθυμνο.

Χόρεψε και τραγούδησε Κρητικά, δεν σταμάτησε να χαμογελά και να περιποιείται τους φίλους της στο Ρέθυμνο με την άνεση μιας γυναίκας που ορίζει το χώρο και τον χρόνο, με την άνεση μιας δημοσιογράφου που έχει κινηθεί στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά στούντιο της Ελλάδας αλλά και με τον αέρα που της έδωσαν -οι κατά καιρούς- τηλεοπτικές «πτήσεις» της στο εξωτερικό. 

Από το  goodnet.gr

eirinik1.jpg
eirinik2.jpg
eirinik4.jpg
eirinik5.jpg

Ο λόγος για την Ειρήνη Νικολοπούλου, τη δημοσιογράφο που ταυτίστηκε με τη χρυσή εποχή της δημοσιογραφίας στη χώρα, τη γυναίκα που με τη δυναμική και τη μόρφωση της έφτασε σε απρόσιτες για τους περισσότερους κορυφές και που για όσους τη γνωρίζουν καταλαβαίνουν ότι δεν συμβιβάζεται με το μέτριο και το σχεδόν, βάζει στόχους και δεν σταματά.

Η ιδιαίτερη αυτή κυρία των ΜΜΕ, γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου τα γενέθλιά της στο Ρέθυμνο με καλούς φίλους, την κόρη της Έλενα, την αδελφή της, τις ανιψιές της και τον πρώην της σύζυγο Μύρωνα Τουπογιάννη με τον οποίον έχουν δημιουργήσει τα εκπληκτικά «Καψαλιανά», έναν χώρο που τιμά την κρητική παράδοση και φιλοξενία.

Στην υπέροχη βραδιά στην οποία οι καλεσμένοι στο «Σπίτι του Πολιού» απόλαυσαν λαϊκό και κρητικό πρόγραμμα και ξεσηκώθηκαν στην πίστα να χορέψουν κρητικούς χορούς παραβρέθηκαν καλοί φίλοι της εορτάζουσας όπως ο Δήμαρχος κ. Γ. Μαρινάκης και η σύζυγός του Α. Δρανδάκη-Μαρινάκη, ο δημοσιογράφος και εκδότης της Κρητικής Επιθεώρησης κ. Ι. Καλαϊτζάκης, ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων κ. Στ. Κιαγιαδάκης, το στέλεχος της Grecotel κ. Δ. Καλαϊτζιδάκης με τη σύζυγό του, ο επιχειρηματίας Θοδωρής Γιακουμάκης με τη σύζυγό του καθώς και φίλοι και συνεργάτες της Ειρήνης.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΡΗΝΗ

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι η Ειρήνη αγαπά το Ρέθυμνο και τους Ρεθυμνιώτες σε τέτοιο βαθμό που αποτελεί το δεύτερο σπίτι και το ησυχαστήριό της. Έζησε εμπειρίες που άλλοι δημοσιογράφοι της χώρας μας ούτε φαντάζονται. Κατέρριψε το στερεότυπο της «όμορφης γυναίκας» που πουλάει ως… γλάστρα… ή απλά «γράφει στον τηλεοπτικό φακό» αφού πέρα από τις εξαιρετικές της σπουδές σε νομικά, πολιτικές επιστήμες και την άρτια γνώση ξένων γλωσσών διαθέτει ένα πορτφόλιο με διεθνείς υποτροφίες και μάχιμη δημοσιογραφία σε ευρωπαϊκά, διεθνή θέματα, πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα που την κατατάσσουν στα ιερά τέρατα ενός…ανδροκρατούμενου χώρου.

Σε μια εποχή που τα ΜΜΕ δοκιμάζονται και από την ευρύτερη ηθικοπολιτική κρίση, η Ειρήνη ανήσυχο πνεύμα και επικοινωνιακό εκφράζεται, ενημερώνει, προβληματίζει και ψυχαγωγεί μέσα από το Blog της eirinika.gr και ακολουθεί με μεγάλη επιτυχία και συνέπεια και με προϋπόθεση την τήρηση της δεοντολογίας την τεχνολογική εξέλιξη στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ