Η Κατερίνα Γλύμπη συμβουλεύει: Ενισχύεται το πάθος, παίξτε τα «όλα ή τίποτα» στον έρωτα

Οι προβλέψεις του τριημέρου.

Η Παρασκευή έρχεται να ενισχύσει τα πάθη, τους πόθους και τις επιθυμίες μας. Η ερωτική ατμόσφαιρα που θα πλανάται γύρω μας είναι σχεδόν αποπλανητική, καθώς θα αδυνατούμε να συγκεντρωθούμε σε δουλειές και υποχρεώσεις και το μυαλό μας θα βρίσκεται ήδη στη... νύχτα, η οποία ως γνωστόν ανήκει στους εραστές και τα μυστικά τους.

Η λίμπιντό μας έχει αναλάβει τα ηνία, τα συναισθήματά μας είναι έντονα, το ένστικτό μας είναι ισχυρό, όπως επίσης η θέληση και η αποφασιστικότητά μας. Θέλουμε να βουτήξουμε στα βάθη του είναι μας, να καλύψουμε τις πρωταρχικές ανάγκες μας, να ζήσουμε τον απόλυτο έρωτα.

Κάνουμε το «όλα ή τίποτα» το σύνθημά μας και, σύμφωνα με το astrologos.gr, δε δεχόμαστε τίποτα λιγότερο. Το μέτρο δε μας αφορά, θέλουμε να δώσουμε και να πάρουμε τα πάντα. Επαγγελματικά, ερευνούμε το κάθε τι, δεν εμπιστευόμαστε ό,τι ακούμε ή βλέπουμε, κάνουμε κινήσεις στρατηγικής σημασίας και προτιμάμε να δράσουμε υπόγεια. 

Αναλυτικά:

Κριός: Την Παρασκευή θα συνειδητοποιήσετε ότι το ένστικτό σας είναι πολύτιμο εργαλείο που πρέπει να το χρησιμοποιήσετε τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας θέματα. Θα έχετε ευκαιρίες για αύξηση εσόδων αλλά και για μια καινούργια, απρόσμενη γνωριμία που θα δώσει μια νέα πνοή στη σεξουαλική σας ζωή. Το Σαββατοκύριακο πάντως θα είναι για σας αρκετά ευχάριστο και γεμάτο από όμορφα περιστατικά που θα σας ενθουσιάσουν. Δεν αποκλείεται να έρθουν σε επαφή μαζί σας πρόσωπα του παρελθόντος ή κάποια που είχατε καιρό να μάθετε νέα τους, όπως επίσης και να επικοινωνήσει μαζί σας ένας ή μία πρώην σας που θα σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Θα έχετε ζωντάνια, ενέργεια και ίσως ξεκινήσετε και πάλι ένα χόμπι ή υλοποιήσετε μια ιδέα σας. Ακόμα και μια απρόσμενη εξόρμηση ή ταξίδι μπορεί να προκύψει. 

Ταύρος: Την Παρασκευή η συναισθηματική σας φόρτιση θα είναι έντονη και πιθανόν να επηρεάσει τη συμπεριφορά σας απέναντι στον άνθρωπό σας ή έναν συνεργάτη σας. Από τη στιγμή όμως που θα βγάλετε από μέσα σας ό,τι σας ενοχλεί η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη. Το Σάββατο μπορεί να σας φέρει πίσω ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε παλιά δεσμό που ενδεχομένως να αναβιώσει, αφού τα συναισθήματά σας θα ξυπνήσουν και θα αρχίσετε να κάνετε πάλι όνειρα. Επίσης ένα μυστικό που θα μάθετε θα σας βοηθήσει να καταλάβετε κάποιες πτυχές ενός οικογενειακού ή εργασιακού σας θέματος που δε γνωρίζατε. Η Κυριακή έρχεται να σας βγάλει μια χαριτωμένη και παιχνιδιάρικη πλευρά. Δε θα σκέφτεστε πολύ αλλά θα σταθείτε στο πόσο όμορφα νιώθετε, δοκιμάζοντας νέες εμπειρίες ή βιώνοντας μια περιπέτεια, ακόμα και σεξουαλική.

Δίδυμοι: Την Παρασκευή το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι να τελειώσετε με τις δουλειές σας και να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Ενδεχομένως να νιώσετε και μια αδιαθεσία που θα κάνει την ακεφιά σας μεγαλύτερη. Αν όμως ξαποστάσετε και χαλαρώσετε, θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα. Το Σάββατο, ενδεχομένως να συναντηθείτε με κάποιους παλιούς γνωστούς σας ή πρόσωπα με τα οποία κάνατε πολύ παρέα κάποια χρόνια πριν και θα έχετε πολλά να πείτε για τις ζωές σας. Δεν αποκλείεται και μια συγκέντρωση που θα θυμίζει κάτι από επανένωση. Την Κυριακή θα είστε λίγο αδιάφοροι, ίσως γιατί νιώθετε κουρασμένοι ή έχετε βαρεθεί με διάφορα ζητήματα της σχέσης σας και θεωρείτε ότι είναι προτιμότερο από το να τσακωθείτε. Αν είστε μόνοι όμως, θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας και να παίξετε, χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς. 

Καρκίνος: Την Παρασκευή, με τις επιθυμίες σας να αυξάνονται, ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας αρέσει ή τουλάχιστον να κάνετε μια κίνηση στρατηγικής σημασίας για να το φέρετε κοντά σας. Από την άλλη θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σάββατο επιφυλάσσει μια έκπληξη για σας σχετική με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας. Ενδεχομένως να σας γίνει μια ανακοίνωση που περιμένατε καιρό ή να σας επιστρέψουν κάποια χρήματα που είχατε ξεχάσει πια ή να κερδίσετε ένα ποσό που πιθανόν και να το εξανεμίσετε σε αγορές και διασκεδάσεις. Την Κυριακή θα εκτονώσετε την ενέργειά σας σε εργασίες του σπιτιού που όμως θα σας βοηθήσουν να αδειάσετε το μυαλό σας από άλλα ζητήματα. Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε και ξεπεράσετε τα όρια της αντοχής σας.

Λέων:  Την Παρασκευή θα ανακύψει ένα οικογενειακό ζήτημα, στο οποία θα χρειαστεί να παρέμβετε άμεσα και αποφασιστικά για να λυθεί και να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις. Από την άλλη μπορεί να κάνετε μια αγορά για το σπίτι σας που η τιμή της δε δικαιολογεί την ποιότητά της. Το Σάββατο σας φέρνει μια τυχαία γνωριμία που έχει όλες τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε έρωτα. Επίσης δεν αποκλείεται να λάβετε ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα από έναν ή μια πρώην σας που θα επαναφέρει μνήμες και συναισθήματα. Η Κυριακή σας θα είναι άκρως αναζωογονητική και θα σας κάνει να ξανανιώσετε, αφού θα αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας ή στον άνθρωπό σας και θα απολαύσετε κάθε λεπτό που θα ζήσετε μαζί τους. Οι φίλοι επίσης θα συμβάλλουν ώστε να περάσετε καλά κι ίσως κάνετε μια τρέλα. 

Παρθένος: Την Παρασκευή θα τρέχετε να διευθετήσετε διάφορες υποθέσεις σας ή θα είστε σε συνεχή επικοινωνία με κάποια πρόσωπα, με τα οποία συζητάτε την πιθανότητα μιας μελλοντικής συνεργασίας. Ακόμα θα διερευνήσετε κάποια στοιχεία ή πληροφορίες που θα σας έρθουν στα χέρια για να τα αξιολογήσετε ανάλογα. Το Σάββατο δεν αποκλείεται να λάβετε  χρήματα αλλά και μια ευχάριστη είδηση που αφορά στη δουλειά σας. Δεν αποκλείεται επίσης να αναζωπυρωθούν τα αισθήματά σας για ένα πρόσωπο του πρόσφατου παρελθόντος σας που θεωρούσατε ότι είχατε ξεπεράσει. Η Κυριακή θα έχει αρκετά γρήγορους ρυθμούς και θα δημιουργήσει μια αναμπουμπούλα στο σπίτι σας που από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει να σας ζαλίζει. Πιθανόν να δεχτείτε κι απρόσκλητες επισκέψεις ή να κάνετε αλλαγές σε έναν χώρο σας. 

Ζυγός: Την Παρασκευή θα σας απασχολήσει αρκετά ο οικονομικός τομέας, πιθανόν γιατί πρέπει άμεσα να καλύψετε κάποιες ανάγκες σας. Όμως όχι μόνο θα τα καταφέρετε, αλλά μπορεί να σας έρθουν και χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε και να αποβάλλετε ένα βάρος. Ερωτικά πάντως φαίνεται να είστε σε διέγερση, αφού το πρόσωπο που θέλετε μάλλον δεν το έχετε και τείνει να σας γίνει έμμονη ιδέα. Τα πράγματα ίσως περιπλεχτούν ακόμα περισσότερο το Σάββατο που μπορεί να πέσετε τυχαία πάνω σε έναν ή μια πρώην σας που θα προσπαθήσει να σας ξαναγυρίσει στα παλιά και ίσως να σας πείσει να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Επίσης ίσως συναντηθείτε με παλιούς φίλους σας και ξαναθυμηθείτε όμορφες στιγμές σας. Η Κυριακή σας θα περιλαμβάνει βόλτες, ίσως και μια μικρή εξόρμηση εκτός πόλης, ενώ ενδέχεται να βρεθείτε και με πρόσωπα του στενού συγγενικού σας κύκλου.

Σκορπιός: Την Παρασκευή θα νιώθετε πιο σίγουροι και δυνατοί, αφού έχετε ανακτήσει τον έλεγχο των καταστάσεων και τίποτα πλέον δε γίνεται, χωρίς να το γνωρίζετε ή χωρίς να το θέλετε. Μπορεί να συζητήσετε και το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας, αν και σε αυτή τη φάση προτιμάτε να είστε αυτόνομοι, ίσως και να μη μοιράζεστε την τύχη σας με άλλους. Το Σάββατο πάντως μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο μια πρόταση, με πιο βελτιωμένους όρους από πριν και καλό θα ήταν να τη σκεφτείτε περισσότερο και να μη βιαστείτε να την απορρίψετε. Από την άλλη όσο κι αν σας κολακεύσει η ανατροφοδότηση του ενδιαφέροντος ενός ή μιας πρώην σας η απάντησή σας σε τυχόν επανασύνδεση θα είναι αρνητική. Την Κυριακή θα ρισκάρετε στα ερωτικά. Αν μάλιστα είστε σε διακοπές, θα τα δείτε όλα πιο ανάλαφρα, όμως μην αποκλείεται την περίπτωση να ερωτευτείτε στην πορεία και να αλλάξει η στάση σας.

Τοξότης: Την Παρασκευή η ψυχολογία σας δεν θα είναι και πολύ καλή, ίσως γιατί θα θυμηθείτε διάφορες καταστάσεις του παρελθόντος ή θα σας πειράξουν κάποια κακεντρεχή σχόλια εις βάρος σας που θα μάθετε. Όμως σιγά-σιγά θα το πάρετε απόφαση ότι υπάρχουν και αυτά στη ζωή και δεν πρέπει να τα αφήνετε να σας επηρεάζουν. Το Σάββατο εύκολα θα κερδίσετε τις θετικές εντυπώσεις κι ενδεχομένως να αλλάξετε και την άποψη κάποιων ανθρώπων που στο παρελθόν σας είχαν παρεξηγήσει, ενώ είναι πιθανό να κάνετε μια απόπειρα επανασύνδεσης με κάποιο πρόσωπο που χωρίσατε πρόσφατα. Την Κυριακή πάντως θα πρωταγωνιστήσετε. Θα κάνετε κινήσεις που θα σας βγουν και θα νιώσετε ξαφνικά πιο ελεύθεροι, πιο ζωντανοί, πιο ανανεωμένοι. Η ανταπόκριση που θα έχετε θα ανεβάσει το ηθικό σας δίνοντάς σας μεγαλύτερη ώθηση να κυνηγήσετε το κάτι παραπάνω σε προσωπικό επίπεδο. 

Αιγόκερως: Την Παρασκευή θα διαπιστώσετε ότι όσο πιο πολύ κυκλοφορείτε και συναναστρέφεστε με κόσμο τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κάνετε γνωριμίες όχι μόνο φιλικές ή ερωτικές αλλά και ωφέλιμες για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Γι’ αυτό καλό θα ήταν οι έξοδοί σας να γίνουν συχνότερες και σε επιλεγμένα μέρη. Το Σάββατο η σχέση σας με το πρόσφατο παρελθόν θα γίνει πιο στενή καθώς μια εξομολόγηση ή επαναπροσέγγιση θα σας γεμίσει με συναισθήματα που θεωρούσατε ότι είχαν ξεθυμάνει. Ίσως ανακαλύψετε όμως και την αιτία του χωρισμού σας ή τον ρόλο που έπαιξε ένα πρόσωπο σε μια επαγγελματική σας υπόθεση που είχε και οικονομικό αντίκτυπο. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει επιστροφή χρημάτων. Την Κυριακή θα καταπιαστείτε με διάφορες εργασίες, αλλά αν δείτε ότι τρώνε αρκετόν από τον χρόνο σας δε θα διστάσετε να τις αφήσετε για να τις ολοκληρώσετε την επόμενη.

Υδροχόος: Την Παρασκευή θα κερδίσετε τις θετικές εντυπώσεις κάποιων ανθρώπων που με τις γνωριμίες τους πιθανόν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις ιδέες σας ή να στηρίξουν ένα επαγγελματικό σας εγχείρημα. Δεν αποκλείεται να σας γίνει και μια πρόταση που βέβαια θα χρησιμοποιήσετε όλο τον διαθέσιμο χρόνο που σας δίνεται για να την ψάξετε καλά, πριν την αποδεχτείτε. Το Σάββατο θα δεχτείτε ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα από κάποιο πρόσωπο με το οποίο ήσασταν κάποτε ζευγάρι κι ίσως ζητήσει τη βοήθειά σας ή σας προτείνει να συναντηθείτε. Σημαντικό ρόλο για το αν δεχτείτε ή όχι θα παίξουν οι συνθήκες με τις οποίες χωρίσατε. Καλό θα ήταν όμως να το αποφύγετε διπλωματικά και να μη γυρίσετε πίσω. Την Κυριακή θα είστε κοινωνικότατοι και μέχρι το βράδυ ίσως δε σας δει το σπίτι σας αφού κάπου θα πάτε, με κάποιους θα βρεθείτε και ούτε θα καταλάβετε πόσο γρήγορα θα περάσει η μέρα. 

Ιχθείς: Την Παρασκευή θα βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό και μάλιστα θα κερδίσετε θετικά σχόλια, αλλά και θαυμαστές και θαυμάστριες που θα επιδιώξουν να αποκτήσουν μια πιο στενή επαφή μαζί σας. Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα ίσως υπάρξει κι ένα που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Το Σάββατο ίσως έρθει στο προσκήνιο ένα άτομο του πρόσφατου παρελθόντος σας, το οποίο θα δείξει μετανιωμένο για ό,τι έγινε μεταξύ σας. Μπορεί όμως να ανακαλύψετε ότι σας κρύβει τη μισή αλήθεια ή λέει διάφορα για να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του και εκεί πρέπει να πιέσετε περισσότερο για να μάθετε τι ακριβώς συνέβη. Η Κυριακή πάντως θα είναι πιο χαλαρή, διασκεδαστική, ενδεχομένως να βγάλει και την επιπόλαιη πλευρά σας, που βέβαια αν είστε σε διακοπές δε θα έχει επιπτώσεις. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα περάσετε όμορφα, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ