Ζώδια: Το Σαββατοκύριακο ίσως φέρει κάποιες ανατροπές αλλά... μην πελαγώσετε- Υπάρχουν λύσεις

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις

Η  αστρολόγος Άντα Λεούση  δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά και προσωπικά σας ζητήματα θα είναι ραγδαίες, γι’ αυτό μην αφήσετε τη νευρικότητά σας να σας παρασύρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμα και αν περάσετε ανατροπές ή εμπόδια να σας βγουν σε καλό για τα μελλοντικά σας σχέδια, γι’ αυτό μην προτρέχετε να καταδικάσετε τα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως για λίγο να πελαγώσετε μπροστά σε κάποιες επιλογές που θα κληθείτε να διορθώσετε, αλλά η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχουν και απαιτητικά συγγενικά πρόσωπα και είναι πιθανόν να αυξηθεί το άγχος σας.

ΛΕΩΝ: Ορατές είναι οι προοπτικές κέρδους, ακόμα και αν σας παιδέψουν κάποιες από τις συνεργασίες σας, γι’ αυτό μην χάσετε την ψυχραιμία σας και μαζί με αυτήν και τις ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας δε θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα, οπότε μην τα βάλετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή το σύντροφό σας που δε φταίνε σε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε δυνατότητες στην εργασία και στα προσωπικά σας, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ανταποκριθείτε σε προκλήσεις που έχουν σκοπό να σας αποδυναμώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες προσπάθειές σας θα αποδώσουν λίγο αργότερα από το αναμενόμενο καθώς επικρατεί αρκετή ρευστότητα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δε θα σας δυσαρεστήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε καινούριες βάσεις κέρδους κυνηγώντας την ουσία, έστω και αν κάποια πράγματα ή πρόσωπα σας εκνευρίζουν και σας αποσυντονίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ένστικτο αυτοσυντήρησης και το μυαλό σας θα δουλέψουν ικανοποιητικά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων αποφεύγοντας τα λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν υπάρχουν τα κακώς κείμενα που θίγουν τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις, σκεφτείτε πως ίσως έτσι πρέπει να γίνει για να ξέρετε που βαδίζετε.

ΙΧΘΥΣ: Οι εντάσεις που θα υπάρχουν στις συνεργασίες αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σας, θα είναι ενοχλητικές, γι’ αυτό μη θεωρήσετε τίποτα και κανέναν δεδομένο, ακόμα και αν θα υπάρχει κέρδος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ