13 λόγοι - φωτο που η Jennifer Lopez είναι 49 και δείχνει 29

Μυστικά ομορφιάς που μπορείτε να υιοθετήσετε

Στα 49 της η Τζένιφερ Λόπεζ παραμένει "αντικείμενο του πόθου" για εκατομμύρια άντρες καθώς εξακολουθεί να διατηρεί ένα απίστευτα καλλίγραμμο κορμί και ένα υπέροχο πρόσωπο. Σέξι, λαμπερή και όμορφη όσο λίγες σταρ, είναι το "πρότυπο" κάθε γυναίκας που θέλει να εντυπωσιάζει και να γοητεύει με την εμφάνιση της.

Πως το πετυχαίνει όμως αυτό; Το Cosmopolitan "ανακάλυψε" τα 13 μυστικά ομορφιάς της διάσημης σταρ. Διαβάστε τι ακριβώς κάνει και καταφέρνει να δείχνει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη από ότι είναι.

1. Δεν παραλείπει πότε μια προπόνηση στο γυμναστήριο

Ούτε καν στα γενέθλια της. Για τους περισσότερους από εμάς τα γενέθλια σημαίνουν μια μέρα η εβδομάδα γιορτής χωρίς εμφανίσεις στο γυμναστήριο. Όχι ωμός για την Jenny. Ακόμα και την ημέρα των γενεθλίων της μένει πιστή στο πρόγραμμα της και φωτογραφίζεται στην προπόνηση

2. "Ορκίζεται"  στο γλυκολικό οξύ

Η περιποίηση  με γλυκολικό οξύ λειτουργεί ως χημική απολέπιση στο δέρμα με τη διάλυση των νεκρών κυττάρων . Εκτός από την αφαίρεση νεκρών επιφανειακών κυττάρων, ενισχύει επίσης την κυτταρική κυκλοφορία, η οποία είναι ιδανική για να προλάβει τις φθορές στο ώριμο δέρμα. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που η Jennifer αποκάλυψε στους φιλους της ότι αγαπά τη χρήση καλλυντικών με γλυκολικό οξύ για  "υγιή λάμψη".

 3. Συμπληρώνει τη διατροφή της με πρωτεΐνη

Δεν χρειάζεται πολύ άμυαλο για να καταλάβουμε η Jennifer προσέχει τη διατροφή της. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πειρασμοί για εκείνη . Αλλά όπως δηλώνει η ίδια τους αποφεύγει με όπλο την πρωτεΐνη

. ""Η πρωτεΐνη είναι το όπλο μου όταν αρχίζω να μπαίνω σε πειρασμό, με χορταίνει  και με κρατά ικανοποιημένη χωριά αίσθημα πείνας περισσότερο, δηλώνει στο Hello.

4. Ξυπνά και αρχίζει τη γυμναστική της νωρίς

Με τη λεζάντα "Πάνω! Ξύπνησα και είμαι έτοιμη και λαμπερή η Jlo μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία που τη δείχνει με τις καινούργιες της γκέτες έτοιμη να κάνει τη γυμναστική της πρωί πριν να ξεκινήσει το πρόγραμμα της ημέρας.

5. Δεν κάνει ποτέ ηλιοθεραπεία

Δεν είναι μυστικό ότι η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία καταστρέφει το κολλαγόνο και τις ελαστικές ίνες στο δέρμα, προκαλώντας πρόωρη γήρανση. Γι 'αυτό και η Jenny  αποφεύγει όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή τη μεγάλη, ζεστή, λαμπερή μπάλα. Όπως εξήγησε στην InStyle:

"Είμαι σταθερά πιστή στον υψηλό δείκτη προστασίας. Προσπαθώ να μην μένω στον ήλιο  για πολλή ώρα."

6. Υπάρχουν τρία πράγματα που δεν θα αγγίξει

Όλοι γνωρίζουμε ότι το αλκοόλ, ο καφές και το κάπνισμα δεν κάνουν καλό  στο δέρμα μας, αλλά εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε τουλάχιστον δύο από αυτά στην καθημερινότητα μας, όχι ομως η Jlo: όπως είπε στην εφημερίδα Weekly:

«Δεν πίνω, δεν καπνίζω και  αποφεύγω τον  καφέ  καταστρέφουν πραγματικά το δέρμα σας καθώς μεγαλώνετε». 

7. Κοιμάται πολύ

Όπως εξηγεί στο In Style, ένα από τα μυστικά της ομορφιάς της είναι ο καλός ύπνος. "Δεν μπορώ να προσδιορίσω πόσος ακριβώς είναι ο αρκετός ύπνος. Θα ήθελα να κοιμάμαι εννέα ή 10 ώρες , αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κοιμάμαι τουλάχιστον οχτώ.

8. Ορκίζεται σε αυτή την ενυδατική κρέμα

Παρά τις φήμες ότι η Jen διαθέτει πολλά  βαζάκια των 300 λιρών  της La Mer moisturizer, εξομολογήθηκε ένα επεισόδιο του Watch What Happens Live ότι  ορκίζεται πραγματικά  στην Rose Day Cream της Dr. Hauschka.

9. Κάνει διαλογισμό κάθε μέρα

Η Τζένιφερ άρχισε τον διαλογισμό το 2015 όταν  βρισκόταν στο αποκορύφωμα της καριέρας της, παρουσιάζοντας και τραγουδώντας. Τώρα κάνει διαλογισμό για 20 λεπτά κάθε πρωί και βράδυ.

10 Δεν διαθέτει μόνο έναν αλλά δυο Personal Trainer

Ενώ στους περισσότερους αρκεί ένας Personal Trainer, η Jen που όπως καταλάβατε δίνει μεγάλη σημασία στην σωματική άσκηση χρειάζεται δυο.

11. Γι' αυτή ο καθαρισμός του προσώπου είναι θρησκεία

Δεν αφήνει ποτέ το μακιγιάζ στο πρόσωπο της. Επίσης δηλώνει: «Πάντα πλένω  το πρόσωπό μου μετά από μια προπόνηση. Αυτό βοηθά να διατηρήσω τους πόρους μου καθαρούς και το δέρμα μου να νιώθει υγιές».

12.Πίνει πάνω από 8 ποτήρια νερό την ημέρα

Ναι. Η συμβουλή που δίνουν όλοι οι διατροφολόγοι, είναι ένα από τα μυστικά της. Πίνει πολύ νερό έτσι διατηρεί τη φόρμα της. 

13, Λέει "ναι" στα λαχανικά

Αποφεύγει τις επεξεργασμένες τροφές και τα αναψυκτικά τύπου cola."Τρώω πολλά πράσινα λαχανικά, σπαράγγια, λαχανάκια Βρυξελλών, μπρόκολο και λάχανο. Αγαπώ να μαγειρεύω, μαγειρεύω πολλά πράγματα, με βάση τα λαχανικά. Αποφεύγω τις τυποποιημένες έτοιμες τροφές.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ