Μοιάζει απίστευτο αλλά αυτό το αγόρι είναι μόλις δυο ετών και καπνίζει 40 τσιγάρα την ήμερα! (βιντεο)

Στην αρχή οι γονείς του έβρισκαν αυτή τη συνήθεια ξεκαρδιστική! 

Σας ακούγεται απίστευτο η εξοργιστικό; Κι όμως είναι αλήθεια. Ένα   αγόρι μόλις δυο ετών στην Ινδονησία καπνίζει 40 τσιγάρα την ημέρα και όταν η εξάρτησή του δεν ικανοποιείται παθαίνει κρίση, με αποτέλεσμα να αρχίζει να ουρλιάζει και να κλαίει διαρκώς.

Rapi Ananda Pamungkas, ηλικίας δυόμισι ετών, απέκτησε αυτή τη συνήθεια, μαζεύοντας τα υπολείμματα από τα τσιγάρα της μητέρας του έξω από το περίπτερο της στο Sukabumi της Ινδονησίας.

Στην αρχή οι γονείς του έβρισκαν αυτή τη συνήθεια ξεκαρδιστική! Φυσικά δεν είναι αστείο για ένα παιδί μόλις δυο ετών  να μαζεύει και να καπνίζει γόπες αλλά... Η "ξεκαρδιστική" συνήθεια έπαψε να είναι τόσο "αστεία" όταν ο μικρός Rap - όπως είναι γνωστός- άρχισε να παρουσιάζει σύνδρομο στέρησης όταν δεν είχε τσιγάρο, όπως αναφέρει το ladbible.com

Το παιδί μου είναι εθισμένο στο κάπνισμα. Συνηθίζει να καπνίζει ενώ πίνει καφέ (!)  και τρώει κέικ , λέει η 35χρονη μητέρα του Rap που είναι επίσης καπνίστρια. Αν δεν του δώσω τσιγάρο χάνει εντελώς την ψυχραιμία του. 

Τοπερίεργο  είναι ότι την κακή αυτή συνήθεια τη γνωρίζουν και οι καταστηματάρχες της γειτονιάς στην οποία μένει ο Rap αλλά δεν μπορούν να πουν «όχι» στα μέλη της οικογένειάς του, καθώς είναι ενήμεροι και για τα ξεσπάσματα του μικρού εάν δεν καπνίσει.

«Πρέπει να του αγοράζουμε δυο πακέτα την ημέρα. Εάν δεν του αγοράσουμε τσιγάρα, τότε δεν κοιμάται, θα κλαίει και θα φωνάζει όλη μέρα. Κοστίζει ακριβά», παραδέχθηκε η μητέρα του. Με τον πατέρα του να λέει από την πλευρά του: «Δεν γνωρίζω το πώς άρχισε να καπνίζει. Καπνίζω κι εγώ, αλλά όχι τόσο συχνά, μόνο στη δουλειά».

Πλέον, οι γονείς του είναι έτοιμοι να απευθυνθούν στους ειδικούς και να πάνε τον μικρό στον γιατρό, με σκοπό να του κόψει ή έστω να του ελαττώσει τη συνήθεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ