Σύντεκνος στα Ανώγεια ο Γιάννης Αγγελάκας- Νονός του μικρού Νικήτα σε διπλή χαρά (φωτο)

Σύντεκνος  του γνωστού λαουτιέρη Γιάγκου Χαιρέτη 

Διπλη χαρα για τον Γιάγκο Χαιρέτη  και την αγαπημένη του Δέσποινα Σεμερτζάκη. Παντρεύτηκαν και βάφτισαν και το γιο τους. Κι ο γάμος τους στα Ανώγεια τα είχε όλα! Μέχρι και νονό τον Γιάννη Αγγελάκα στη βάφτιση του μικρού τους Νικήτα

Είχε χιλιάδες καλεσμένους, είχε Ανωγειανή φιλοξενία και φυσικά ένα γνήσιο Κρητικό γλέντι στο Ντελίνα με τους μουσικούς να διαδέχεται ο ένας τον τον άλλον στο πάλκο για να τιμήσουν τον φίλο τους και συνάδελφο τους Γιάγκο και την αγαπημένη του Δέσποινα. Στο πάλκο του Ντελίνα ανέβηκαν ο Βασίλης Σκουλάς, ο Ψαραντώνης, ο Ψαρογιώργης, ο Νίκος Γωνιανάκης και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βέβαια και δεκάδες μουσικοί από ολόκληρη την Ελλάδα οι οποίοι ανέβηκαν μέχρι τα Ανώγεια για τον φίλο τους Γιάγκο Χαιρέτη, που με τη δεξιοτεχνία του στο λαούτο και την άποψη του για τη μουσική έχει ξεπεράσει τα όρια της Κρήτης.Μέχρι και ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, από τις Τρύπες ήταν εκεί…

Την παράσταση βέβαια από όλη τη χαρούμενη ιστορία την Παρασκευή – εκτός από το ζευγάρι των νεονύμφων – έκλεψαν ο μικρός Νικήτας αλλά και ένας από τους νονούς του, ο οποίος μάλιστα έδειχνε να το απολαμβάνει. Ο Γιάννης Αγγελάκας.

Μίλησε με τους κατοίκους των Ανωγείων και όπως αναφέρει το inotos.gr φόρεσε το σαρίκι του, έπαιξε με τον βαφτισιμιό του Νικήτα, μοιράστηκε μαζί του τον …τρόμο της βάφτισης  του και γενικώς χάρηκε όλη τη διαδικασία και του γάμου των φίλων του αλλά και τη βάφτιση του παιδιού τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ