Όλες οι φωτογραφίες από τη χαρούμενη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πρωταθλητές μας (Φωτό)

Το πολιτικό στίγμα της συνάντησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Εθνική Ομάδα Εφήβων του πόλο, η οποία κατέκτησε πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Όπως έγραψε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Instagram: «Η μεγάλη επιτυχία σας αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά και κυρίως η επιβράβευσή της είναι μία από τις πρωταρχικές αξίες που χρειάζεται να υιοθετήσουμε καθολικά για να πάει μπροστά η χώρα μας. Διότι απλούστατα συνδέεται ευθέως με την αξιοκρατία που τόσο απουσιάζει στην Ελλάδα. Όπως εσείς προφανώς δεν μπήκατε στην εθνική ομάδα με μέσο, αλλά με βάση τα προσόντα σας, σας εγγυώμαι ότι και εγώ έτσι θα επιλέξω τους συνεργάτες μου».

 

 

Η μεγάλη επιτυχία σας αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά και κυρίως η επιβράβευσή της είναι μία από τις πρωταρχικές αξίες που χρειάζεται να υιοθετήσουμε καθολικά για να πάει μπροστά η χώρα μας. Διότι απλούστατα συνδέεται ευθέως με την αξιοκρατία που τόσο απουσιάζει στην Ελλάδα. Όπως εσείς προφανώς δεν μπήκατε στην εθνική ομάδα με μέσο, αλλά με βάση τα προσόντα σας, σας εγγυώμαι ότι και εγώ έτσι θα επιλέξω τους συνεργάτες μου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ