Πως το Thermiva αλλάζει ριζικά την σεξουαλική ζωή των γυναικών άνω των 40! Αποκλ. στο eirinika o διάσημος γυναικολόγος Πέτρος Νικολαΐδης

Συνάντησα τον φημισμένο Ελληνα γυναικολόγο Πέτρο Νικολαΐδη στα νέα του γραφεία στο Μαρούσι (οδός Σώρου 3, site: embryoiatriki-genetic.gr) όταν διάβασα κάπου για την μέθοδο που κατ’ αποκλειστικότητα εφαρμόζει. Είχα πραγματικά ενθουσιαστεί γιατί είχα αντιληφθεί πως πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο χάρη στο μηχάνημα Thermiva και ότι δεν πονάει, δεν καίει το δέρμα και προσφέρει αμεσότατά απάντηση σε αρκετά προβλήματα των γυναικών μετά τα 40- 45: δηλαδή αναζωογονεί τον κόλπο με αποτέλεσμα καλύτερη σεξουαλική ζωή λιγότερη ξηρότητα στον κόλπο και λιγότερη ακράτεια

Αλλάζει ριζικά την σεξουαλική ζωή και την υγιεινή των γυναικών ανω των 45. To Thermiva πρόκειται για μια πρωτοποριακή συσκευή που βελτιώνει την ξηρότητα του κόλπου, την σεξουαλική αισθητική ακόμα και την ελαφριά ακράτεια.

Πρόκειται για μη επεμβατική διαδικασία σύσφιξης του εσωτερικού του κόλπου αλλά και των εξωτερικών χειλέων.

Αντιμετωπίζει την κολπική χαλάρωση την χαλάρωση χειλέων, την κολπική ξηρότητα και τον πόνο των γυναικών σε εμμηνόπαυση και φυσικά προβλήματα σεξουαλικής αισθητικότητας αφού διεγείρει τους ιστούς καθιστώντας τους πιο ευερέθιστους προκειμένου να προκαλούνται ισχυρότερες κολπικές συσπάσεις.

Εφαρμόζεται με ασφάλεια χάρις στην θερμότητα και τις ραδιοσυχνότητες με στόχο να συρρικνώσει ιστούς εντός και γύρω από τον κόλπο. Ο συνδυασμός των δύο αυτών παραγόντων, της θερμότητας και των ραδιοσυχνοτήτων είναι ιδανικός καθώς η θερμότητα δεν προκαλεί καμία βλάβη μιας και είναι στοχευμένη για τα βαθύτερα στρώματα ιστού, ενώ οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται κατά κόρον για την επούλωση μυών και ιστών μιας και προάγουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Ας δούμε την συνέντευξη που έδωσε ο Πέτρος Νικολαΐδης στην Ειρήνη Νικολόπουλου, πριν από λίγες μέρες, για να καταλάβουμε τι ακριβώς κάνει αυτή η μη επεμβατική τεχνική που με τόσο πρωτοποριακό  τρόπο βελτιώνει την «υφή» του κόλπου.

Η μη επεμβατική μέθοδος με το μηχάνημα Thermiva αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και τις περιπτώσεις ήπιας ακράτειας, μειώνοντας αισθητά την διαρροή των ούρων.

Η κάθε ασθενής πρέπει να υποβληθεί σε τρεις θεραπείες με το μηχάνημα Thermiva κάθε μία από τις οποίες πραγματοποιείται με μεσοδιάστημα ενός μήνα μεταξύ τους. Σε αρκετές περιπτώσεις κάποια αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ παρουσιάζεται βελτίωση με την πάροδο κάθε συνεδρίας αν και οι περισσότερες των περιπτώσεων βλέπουν ριζικά αποτελέσματα με το τέλος όλων των απαιτούμενων συνεδριών. Μια διαδικασία μη χρονοβόρα μιας και ολοκληρώνεται μέσα σε 20 λεπτά, μη επεμβατική και χωρίς αποθεραπεία”.

Με τις θερμικές ραδιοσυχνότητες δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας ή διακοπή των δραστηριοτήτων. Δεν απαιτείται αποχή από τις σεξουαλικές δραστηριότητες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ