Με το ένα πόδι στους ομίλους η ΑΕΚ: 2-1 τη Βίντι στη Βουδαπέστη - Δείτε ποιο είναι το ρεκόρ της

Συνεχίζει να καλπάζει ο Δικέφαλος.

Νικηφόρα πέρασε η ΑΕΚ από το "Groupama Arena" της Βουδαπέστης και βρίσκεται αγκαλιά με τους ομίλους του Champions League. Η Ένωση πήρε πολύτιμο διπλό με δυο εκτός έδρας γκολ και μόνο με θαύμα η ομάδα της Ουγγαρίας θα περάσει στους ''32''. Βίντι - ΑΕΚ1-2.

Με γκολ των Κλωναρίδη και Μπακασέτα η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας πήρρε τη νίκη και περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τη Βίντι στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς (28/8, 22:00).

Η Ένωησ έπαιζε με 10 παίκτες από το 53' λόγω αποβολής του Μπακασέτα, ενώ η Βίντι από το 22΄ λόγω αποβολής του Χούστι.

Δείτε τα highlights

Γήπεδο: "Groupama Arena"

Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

Βοηθοί: Ελενίτο Ντι Λιμπερατόρε (Ιταλία), Μάουρο Τονολίνι (Ιταλία)

Βοηθοί γραμμών: Λούκα Μπάντι (Ιταλία), Μασιμιλιάνο Ιράτι (Ιταλία)

Τέταρτος διαιτητής: Φαμπιάνο Πρέτι (Ιταλία)

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνιδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος (56' Αλέφ), Σιμόες, Κλωναρίδης (82' Έλντερ Λόπες), Μπακασέτας, Μάνταλος, Λιβάγια (86' Πόνσε).

Βίντι (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβασικ, Φιόλα, Γιούχας, Πάουλο Βινίσιους, Στόπιρα, Νικόλοβ (54' Σέποβιτς), Νέγκο, Χάτζιτς, Κόβας, Χούστι, Λάζοβιτς.

Γκολ: 67' Λάζοβιτς / 34' Κλωναρίδης, 49' Μπακασέτας

Κάρτες: 25' Λάζοβιτς, 31' Νεγκό / 25' Κλωναρίδης 37' Γαλανόπουλος

Κόκκινες κάρτες: 22' Χούστι / 53' Μπακασέτας

ΤΟ ΡΕΚΟΡ

Παράλληλα, με τη νίκη απέναντι στη ουγγρική ομάδα, η Ένωση έγραψε ιστορία, αφού παρέμεινε για 13ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη στην Ευρώπη, καταρρίπτοντας τόσο το δικό της ρεκόρ, όσο και γενικότερα της Ελλάδας, το οποίο μοιραζόταν μέχρι χθες (22/08) με τον ΠΑΟΚ! Μάλιστα, έχει τη δυνατότητα, με νίκη ή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, να επεκτείνει το σερί στα 14 ματς.

Η τελευταία φορά που οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο ήταν στις 2 Αυγούστου του 2017, όταν και γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ