Ο Εμίρης και η «κυρία Valentino» απολαμβάνουν κι επενδύουν στο «Domes Miramare Corfu» (Φωτό)

Η αγάπη τους για την Ελλάδα γίνεται εμφανής.

Στο Domes Miramare επέστρεψε ο πρώην Εμίρης του Κατάρ Χαμάντ Μπιν Χαλιφα Αλ Θάνι, αυτή τη φορά όμως με τη σύζυγό του Μόζα μπιντ Νασέρ αλ Μισνέντ. Ο Εμίρης έφερε  τη λαμπερή και πανίσχυρη Μόζα στην Κέρκυρα, δύο ημέρες πριν αναχωρήσουν από την Ελλάδα, για να της δείξει το Domes Miramare, την εμβληματική επένδυσή του στον ελληνικό τουρισμό, αλλά και να το …χορτάσει ο ίδιος!

Ο Εμίρης δείχνει πραγματικά πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με την έναρξη λειτουργίας μιας επένδυσης που λίμναζε για 5,5 χρόνια. Αυτή η δεύτερη επίσκεψή του, επιβεβαιώνει την αγάπη του και για την Ελλάδα και για τη συγκεκριμένη επένδυση, και διαψεύδει τις Κασσάνδρες που μιλούσαν για αποχώρησή του από τη χώρα μας, ή την απόφασή του για ενοικίαση σε άλλον operator. H νέα αυτή επίσκεψη λειτουργεί ως ψήφος εμπιστοσύνης από τον εμίρη για την εταιρία Domes Resorts στον κομβικό για τον ίδιο τομέα του τουρισμού στην Ελλάδα.

Η Μόζα μπιντ Νασέρ αλ Μισνέντ, η μητέρα του σημερινού Εμίρη του Κατάρ, σύμφωνα με το tornosnews.gr, είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Η απόκτηση του οίκου Valentino ήταν μια είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου και έδειξε ότι η Μόζα θα απασχολήσει πολλές φορές τον τύπο και το διεθνές jet set. Αλλωστε, δεν έμεινε απαρατήρητο το γεγονός, ότι στο Domes Miramare άκουγε με πολλή προσοχή τον σύζυγό της να της αναλύει το adults only concept ως μια νέα διεθνή τάση στα ξενοδοχεία, αλλά και την πορεία της επένδυσης, με τις ήδη υψηλές πληρότητες της νέας μονάδας στην Κέρκυρα.

Ο Εμίρης του Κατάρ έφτασε στην Κέρκυρα με το μεγάλο Katara, κάτι που έκανε αίσθηση, καθώς στην προηγούμενη επίσκεψή του είχε χρησιμοποιήσει το μικρότερο Katara 2.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ