Κι αν ανησυχούσατε για το όνομα του σκύλου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν μόλις το μάθαμε- Μάγοι είμαστε (φώτο)

Και το όνομα αυτού...

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγαν  έχουν ονομάσει το νέο τους μαύρο λαμπραντόρ «Όζ».Σύμφωνα με την βασιλική βιογράφο Sally Bedell Smith, το ζευγάρι επέλεξε αυτό το ασυνήθιστο όνομα για το υιοθετημένο κατοικίδιο ζώο τους.

Δεν είναι σαφές ποια είναι η σημασία του ονόματος του νέου σκύλου τους, αν και το ζευγάρι πρόκειται να επισκεφθεί την Αυστραλία τον Οκτώβριο, για να παραστεί  στο άνοιγμα των παιχνιδιών Invictus στο Σίδνεϊ.

Η 37χρονη Μέγαν έχει ήδη ένα σκυλί διάσωσης που ονομάζεται Guy, ο οποίος μεταφέρθηκε από το Τορόντο στο Λονδίνο τον περασμένο Νοέμβριο, ακολουθώντας την κυρία του που επρόκειτο να δεσμευθεί με τον Χάρι, 33 ετών.

Τόσο ο Guy όσο και ο νέος Λαμπραντόρ Oz ζουν στο Cottage Nottingham στο παλάτι του Kensington με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex και συνοδεύουν το βασιλικό ζευγάρι όταν αυτοί μένουν στο  εξοχικό σπίτι τους στο Cotswolds.

Μια πηγή κοντά στο παλάτι, είπε στον Richard Eden της Daily Mail: «Το σκυλί ζει ήδη ευτυχισμένο στο εξοχικό τους σπίτι. Όπως και το  ζευγάρι ο σκύλος θα διαιρέσει το χρόνο του μεταξύ του παλατιού και του εξοχικού σπιτιού τους στο Cotswolds».

Η Μέγαν θεωρούσε τον άλλον σκύλο διάσωσής που είχε,  τον Bogart, πολύ γέρο για να κάνει το ταξίδι από τον Καναδά. Σε μια συνέντευξη, αποκάλυψε στο παρελθόν: «Ένας σκύλος μένει τώρα με πολύ στενούς φίλους και ο άλλος μου, μικρός Guy, είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Η δούκισσα του Σάσεξ είναι γνωστή για την αγάπη της για τα σκυλιά και έχει περιγράψει τους  τετράποδους φίλους της ως «τα αγόρια μου στο παρελθόν», τονίζοντας ότι  "σημαίνουν όλο τον κόσμο" γι' αυτή 

Κατά τη διάρκεια της ζωής της στο Τορόντο, τα ζώα εμφανίζονταν επανειλημμένα στον προσωπικό της λογαριασμοί στο  Instagram και απεικονίζονταν να μοιράζονται το κρεβάτι μαζί της

Αλλά  ο Χάρι και η Μέγαν  θα πρέπει να αφήσουν τα σκυλιά τους στο σπίτι όταν θα ξεκινήσουν μια περιοδεία στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τα Φίτζι και το Tongo τον Οκτώβριο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ