"Και έσονται οι δυο εις σάρκαν μια": Ελισάβετ Μουτάφη - Μάνος Νιφλής : Ο ονειρεμένος γάμος στη Σαντορίνη (φώτο -βιντεο)

Οι καλεσμένοι του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν γύρω στους 100, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι 

Με λαμπερούς γάμους έκανε ποδαρικό ο Σεπτέμβρης. Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη και ο αγαπημένος της Μάνος Νιφλής.

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Εμπορειό της Σαντορίνης και μάλιστα το ζευγάρι είχε όχι έναν αλλά 5 κουμπάρους. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγός της, δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας, ο cast director Άκης Γουζουρλίδης και οι δικηγόροι και φίλοι του γαμπρού Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου.

Το "παρών" στην υπέροχη ρομαντική τελετή έδωσαν  οι αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς του ερωτευμένου ζευγαριού και λίγοι στενοί συνεργάτες. Οι καλεσμένοι του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν γύρω στους 100, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι. 

Παρανυφάκια στην ρομαντική τελετή ήταν οι δύο  γλυκύτατες κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο. Το νυφικό που επέλεξε να φορέσει ηπανέμορφη νύφη  έχει σχεδιάσει ο αγαπημένος της θείος Μάκης Τσέλιος με την αρωγή της μητέρας της, Φιλομήλας, που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι του Έλληνα σχεδιαστή. Οι ίδιοι σχεδίασαν και το κοστούμι του γαμπρού.

 

1/9/18....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisavet_Moutafi (@elisavet_moutafi_official) στις

Οι προετοιμασίες για το μυστήριο είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί του Σαββάτου η νύφη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διαμένει, ευχόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους «Καλό μήνα» με το hashtag «Η ημέρα του γάμου μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ