Οι τελευταίες ώρες της 20χρονης Αυστραλέζας στην Κεφαλονιά - Ξέφρενο γλέντι με χορό στο πολυτελές γιοτ

Όλα οσα έκανε λίγο πριν χάσει τη ζωή της.

Μια τρελή και ξέφρενη νύχτα στο Αργοστόλι στην Κεφαλονία ήταν η τελευταία για την 20χρονη Αυστραλέζα Σινέντ ΜακΝαμάρα.

Είχε βγει σε ένα μπαρ της πόλης μαζί με πέντε μέλη του πληρώματος, ήπιε δύο κοκτέιλ με βάση τη βότκα -το ένα με το όνομα «Dragon’s Breath» και το άλλο «Mango Mangave»- και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς. Εν συνεχεία έφυγαν.

Η ξανθιά influncer επέστρεψε μετά τη 1 μπαρ μαζίε με δυο άνδρες και συνέχισε να χορεύει πάνω σε μια καρέκλα. Μόλις 24 ώρες αργότερα -κατά τη διάρκεια της τελευταίας της βάρδιας στο πλοίο Mayan Queen IV, ιδιοκτησίας του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Αλμπέρτο Μπελέρες- βρέθηκε αναίσθητη, μπερδεμένη σε σχοινιά στο πίσω μέρος του σκάφους.

 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις

Το άψυχο σώμα της ΜακΝαμάρα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στην Αυστραλία συνοδευόμενο από τη μητέρα και την αδερφή της.

Ο διευθυντής του μπαρ που η ΜακΝαμάρα πέρασε το βράδυ της με φίλους το βράδυ πριν το τραγικό ατύχημα, δήλωσε στην Daily Mail πως έδειχνε πολύ «χαρούμενη».

Το μπαρ όπου πέρασε το τελευταίο της βράδυ η ΜακΝαμάρα.

«Όταν είδα τις ειδήσεις, αναγνώρισα την φωτογραφία της» λέει ο Μάκης Χαλιώδης, ο διευθυντής του μπαρ Baroque. «Είχε έρθει στο μπαρ με πέντε φίλους της στις 5.30 το απόγευμα την Τετάρτη.

Κάθισε σε ένα από τα σκαμπό στο μπαρ με δύο άνδρες φίλους της και ήπιε δύο κοκτέιλ και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς. Ένας από τους φίλους της αγόρασε και έναν γύρο σφηνάκια τεκίλα αλλά δεν ξέρω αν ήπιε κανένα. Όλοι φαίνονται πολύ χαρούμενοι. Περνούσαν καλά.

 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις

Έφυγαν από το μπαρ στις 19.30, αλλά κάποιοι από αυτούς, συμπεριλαμβανομένης της κοπέλας, επέστρεψαν ξανά στη μία μετά τα μεσάνυχτα. Την τελευταία φορά που την είδα, είχε σηκωθεί σε μία από τις καρέκλες και χόρευε. Πρέπει να έμειναν για περίπου μισή ώρα τη δεύτερη φορά και στη συνέχεια έφυγε.

Κάποιοι από τους φίλους της έμειναν μέχρι που έκλεισε το μπαρ στις 3 το πρωί.

Η κοπέλα θα συναντούσε την μητέρα της και την αδερφή της που θα έρχονταν στο νησί για διακοπές μαζί της, την ημέρα που πέθανε.

Βασικό μέρος της έρευνας για τις αρχές είναι τα μηνύματα, οι κλήσεις, οι φωτογραφίες στο κινητό της καθώς και οι κάμερες ασφαλείας του γιοτ.

Εν τω μεταξύ, ο ιατροδικαστής, Ηλίας Μπογιώκας, μιλώντας στο CNN, επιβεβαίωσε πως ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό. Στο λαιμό της εντοπίστηκαν ίχνη σχοινιού, αλλά, όπως τόνισε η εξέταση της σορού της άτυχης 20χρονης influencer του Instagram δεν έδειξε «ορατά σημάδια πάλης ή κακοποίησης». «Δεν είναι ακόμη εφικτό να πούμε αν ωθήθηκε ψυχολογικά να δράσει ή αν τελούσε εκείνη την ώρα υπό την επήρεια ναρκωτικών», δήλωσε, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναλύσεων «πιθανώς να χρειαστούν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ