Οι μαθητές του Δασκαλάκη τον αγαπάνε κι έχουν χιούμορ! -Το ΜΙΤ γέμισε με… Δασκαλάκηδες! (φωτο)

«Σε ευχαριστούμε που εισαι δάσκαλός μας»

Τον περασμενο Αυγουστο ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, ο  κορυφαίος Έλληνας καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης των Υπολογιστών του ΜΙΤ, που μας έχει κάνει πολλές φορές υπερήφανους,απέσπασε ένα από τα σημαντικότερα βραβεία μαθηματικών, το Rolf Nevanlinna.

Οι μαθητές του Δασκαλάκη έχουν χιούμορ και τον   αγαπάνε!  Το απέδειξαν με την υποδοχή που επιφύλαξαν για τον καθηγητή τους μετά την κατάκτηση του σπουδαίου βραβείου

Το ΜΙΤ στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ γέμισε με… Δασκαλάκηδες!

 Οι φοιτητές και οι καθηγητές περιφέρονται στις αίθουσες του ΜΙΤ με περούκες κι έκαναν τους πάντες να κλαίνε απ’ τα γέλια!

Όλο αυτό ήταν, όμως, ένας ευφάνταστος και χιουμοριστικός τρόπος για να υποδεχθούν τον Έλληνα μαθηματικό και να γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του σπουδαίου βραβείου Nevanlinna τον Αύγουστο.

Οι… «Δασκαλάκηδες» υποδέχθηκαν τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη ενώ είχαν ετοιμάσει μια ολόκληρη γιορτή προς τιμήν του!

Ο μαθηματικός έμεινε μ’ ανοιχτό το στόμα και φυσικά δεν σταμάτησε να χαμογελάει!

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς, σε ανάρτηση του στο facebook, οι καθηγητές και οι φοιτητές ευχαρίστησαν τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη για τη συνεισφορά του στο MIT.

«Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε συνάδελφοί σου», είπαν οι καθηγητές. «Σε ευχαριστούμε που εισαι δάσκαλός μας», του είπαν οι μαθητές.

Στο τέλος όλοι πέταξαν τις περούκες τους ψηλά!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ