Εβδομαδιαίες προβλέψεις Κώστα Λεφάκη: Έντονο παρασκήνιο και προσοχή στις κινήσεις εντυπωσιασμού

Η αστρολογική εξήγηση της εβδομάδας.

Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο στην πολιτική ζωή και γίνονται επαφές με στόχο κάποιες συμμαχίες ανάγκης.

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, φαίνεται να επείγει γι' αυτό και θα γίνουν επικοινωνιακές κινήσεις εντυπωσιασμού.

Αναλυτικά:

Κριός: Κάτι αλλάζει στα αισθηματικά σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και στις προσδοκίες σας. Μετριάστε τον εγωισμό σας και μην παίζετε παιχνίδια που τελικά θα σας βλάψουν. Το ίδιο συμβαίνει και στην κοινωνική σας ζωή όπου δεν πρέπει να παρατραβάτε το σκοινί στις συναναστροφές σας και να μην παίζετε το χαρτί της ανεξαρτησίας. Οικονομικά επιδιώξτε κάποιον έξυπνο συμβιβασμό ή διευθέτηση μιας υποχρέωσής σας!

Ταύρος: Δώστε βάρος στις επαγγελματικές σας κινήσεις και προσπαθήστε να κατοχυρώσετε θέσεις και δικαιώματα. Ξεκινά μια περίοδος αβεβαιότητας που δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα και στις ανάγκες σας, επομένως φανείτε προνοητικοί και επιφυλακτικοί απέναντι στις όποιες αλλαγές διαισθάνεστε. Οικονομικά, είναι πιθανόν να ζητήσετε ενίσχυση από αγαπημένα πρόσωπα.

Δίδυμοι: Αρκετά διλήμματα θα φέρει η εβδομάδα όσον αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και ανησυχίες. Το ένστικτό σας είναι σωστό, αλλά υπάρχουν συνέπειες σε αυτό που θα επιλέξετε να ακολουθήσετε. Η διέξοδος είναι η διπλωματική σας συμπεριφορά, αλλά φροντίστε να μην θίξετε αισθήματα και συμφέροντα. Ταξίδια και μετακινήσεις γίνονται με δυσκολία καθώς το πρόγραμμά σας ποικίλει δραστηριοτήτων. 

Καρκίνος: Αισθηματικά και οικογενειακά θέματα σας απασχολούν στην αρχή της εβδομάδας και πρέπει να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτή η συμπεριφορά θα είναι και το φίλτρο που θα ξεχωρίσει τα χρήσιμα από τα περιττά, θα σας δώσει περιθώρια χρόνου για να σκεφτείτε και να δράσετε, χωρίς να θίξετε τίποτα από τα κεκτημένα σας. Μην σας απασχολούν κάποιες καθυστερήσεις!

Λέων: Η αποφασιστικότητά σας, σύμφωνα με το oroskopos.gr, δεν είναι αρκετή στην τακτοποίηση επαγγελματικών και πρακτικών ζητημάτων. Είναι προτιμότερο να οργανώσετε τις δράσεις σας, να εμψυχώσετε τους συναδέλφους ή συνεργάτες σας και να εξηγήσετε τη στρατηγική σας. Η αντίθεση που επικρατεί στο προσωπικό σας περιβάλλον δημιουργεί ένταση την οποία πρέπει να αποφύγετε να την εκφράσετε στη δουλειά΄σας!

Παρθένος: Κερδίζετε τις εντυπώσεις και πρέπει να λειτουργήσετε λίγο πιο επιθετικά από ότι συνήθως. Εκφράστε το συναίσθημα, μιλήστε για τα ενδιαφέροντά σας και ανοίξτε περισσότερους δρόμους επικοινωνίας με το περιβάλλον σας.  Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται, αρκεί να το πιστέψετε και να το υποστηρίξετε. Η άμυνα σας φέρνει στο περιθώριο των εξελίξεων και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσετε!

Ζυγός: Περιορίστε τα έξοδά σας και προνοήστε για τις ανάγκες που θα προκύψουν. Η υπερβολή σαν στοιχείο του χαρακτήρα σας πρέπει να αποφευχθεί και να δώσει τη θέση της στην μεθοδικότητα και στην συνεργασία με εκείνους οι οποίοι έχουν τα κατάλληλα εφόδια που θα χτίσουν σχέσεις αμοιβαιότητας. Αυτό μπορεί να συμβεί στην εργασία ή ακόμα και σε κάποιο κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο κάνετε τώρα την εμφάνισή σας.

Σκορπιός: Έχετε περιθώρια να διορθώσετε κάποιες δύσκολες επιλογές που κάνατε στα επαγγελματικά και οικονομικά σας ενδιαφέροντα. Μπορείτε να αναθεωρήσετε την στρατηγική σας και να θέσετε άλλους στόχους, πιο εύκολα υλοποιήσιμους. Αισθηματικά η κατάσταση που σας αφορά δείχνει σημάδια βελτίωσης, αλλά πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά. Κάποιες γνώμες τρίτων, κατάφεραν απλά να σας καθυστερήσουν από το στόχο σας!

Τοξότης: Η εβδομάδα θέλει προσοχή στα πρακτικά σας θέματα. Είναι πιθανόν να μεταβάλλετε κάποιο πρόγραμμά σας εξ αιτίας υποχρεώσεων που θα προκύψουν απρόβλεπτα, αλλά αυτό δεν σας πτοεί, καθώς οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε καινούρια ενδιαφέροντα στα επαγγελματικά σας. Είναι δυσκολότερο να πείσετε κάποιους αυτήν την εβδομάδα, είτε πρόκειται για νέες επαγγελματικές επιλογές, είτε για προσωπικές σας εκτιμήσεις και αυτό είναι το θέμα που θα σας απασχολήσει και θα σας κουράσει περισσότερο από τα άλλα.

Αιγόκερως: Κάποιοι έρχονται στα λόγια σας και αυτό σας δίνει περιθώρια κινήσεων στην εργασία. Φροντίστε να διατηρήσετε τα τωρινά σας πλεονεκτήματα, αλλά ασχοληθείτε και με τα υπόλοιπα θέματα που σας απασχολουν, σε άλλους τομείς. Αισθηματικά μην είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας και μην φανερώνετε κάποιους φόβους σας, για την πορεία της σχέσης σας.

Υδροχόος: Οι άλλοι θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, καθώς θα χρειαστεί να καθιερω΄σετε νέες ισορροπίες στις σχέσεις σας μαζί τους. Οι εξελίξεις δεν φαίνεται να είναι τόσο οριοθετημένες όσο νομίζετε, ιδιαίτεα αν αυτές περιλαμβάνουν και θέματα συμφέροντος. Υποστηρίξτε τις επιλογές σας, αλλά μην είστε άκαμπτοι εκεί που διαπιστώνετε ότι υπάρχει και άλλος τρόπος να επιτύχετε τους στόχους σας!

Ιχθείς: Είναι μια ενισχυτική εβδομάδα για εσάς. Αρκετά θα λειτουργήσουν θετικά, χωρίς μάλιστα να τα έχετε σκεφτεί ή προγραμματίσει έτσι. Οικονομικά έχετε περιθώρια να κινηθείτε προς την κατεύθυνση που σας εξυπηρετεί, αποφύγετε όμως να αναλάβετε μεγάλο ποσοστό κινδύνου. Οι συνεργασίες σας ωφελούν εν μέρει, γι αυτό φροντίστε να έχετε περιθώρια για να κινηθείτε και ανεξάρτητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ