Bono: Χαιρέτησε ναζιστικά σε συναυλία - Η απάντησή του στην άνοδο της Ακροδεξιάς στη Σουηδία (Βίντεο)

Πώς σχολίασε την κίνησή του το ακροδεξιό κόμμα της Σουηδίας.

Ο Bono εθεάθη να απευθύνει ναζιστικό χαιρετισμό κατά τη διάρκεια συναυλίας των U2, κοροϊδεύοντας προκλητικά τον αρχηγό του ακροδεξιού κόμματος της Σουηδίας.

Ο Ιρλανδός ρόκερ ενώ τραγουδούσε ως το σατανικό alter-ego του, Mr. MacPhisto, στο Παρίσι, την περασμένη Κυριακή (09/09), σήκωσε το δεξί του χέρι ψηλά και έκανε την κίνηση δύο φορές φωνάζοντας «Όκεσον», αναφερόμενος στον αρχηγό του κόμματος των Σουηδών Δημοκρατών, Τζίμι Άκεσον.

«Φαίνεται ότι οι Σουηδοί αρχίζουν να ανακαλύπτουν την Άρια δυναμική τους. Ω, ναι!» είπε ο χαρακτήρας του σατανικού κλόουν, σύμφωνα με τη «Local Sweden» όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το ακροδεξιό, αντιμεταναστευτικό κόμμα του Όκεσον, το οποίο έχει τις ρίζες του στο νεοναζιστικό κίνημα, κέρδισε έδαφος στις εκλογές την Κυριακή, προκαλώντας στη σκανδιναβική χώρα πολιτικό αδιέξοδο.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του σουηδικού κόμματος, Χένρικ Γκούσταβσον, δήλωσε: «Όταν οι Σουηδοί διάσημοι δεν έχουν μια πραγματική άποψη για εμάς και το κόμμα μας, είναι λογικό η κατάσταση να είναι χειρότερη για κάποιον σαν τον Bono»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ