25χρονος «πατέρας» σκότωσε το 6 μηνών αγοράκι του γιατί η γυναίκα του αρνήθηκε να κάνουν σεξ (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Τρόμο προκάλεσε η είδηση από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός βρέφους έξι μηνών από τον ίδιο του τον πατέρα στην Λουζιανία της Βραζιλίας.

Ο λόγος ότι η σύζυγός του αρνήθηκε να κάνουν σεξ, ενώ προηγουμένως είχαν καυγαδίσει άγρια για αυτό το θέμα.

Δράστης είναι ο 25χρονος Μαϊκόν Σαλουστιάνο Σίλβα, ο οποίος πυροβόλησε το σπλάχνο του τα ξημερώματα της Τετάρτης μπροστά στα μάτια της 20χρονης συζύγού του Τζένιφερ, μέσα στην οικία τους στην πόλη Λουζιανία της Βραζιλίας.

Κατόπιν έρευνας της Αστυνομίας εντός της οικίας τους, βρέθηκε κρυμμένο πίσω από έναν καναπέ το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο 25χρονος μαζί με αρκετές δεκάδες σφαίρες, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο 25χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι «δεν θυμάμαι τι έκανα» καθώς όπως τους ανέφερε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και μαριχουάνας. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως πιθανότατα ο 25χρονος πυροβόλησε εξ επαφής τον μικρό Μισέλ «σε μια έκρηξη οργής».

«Η μητέρα μας είπε ότι ο σύζυγός της την ξύπνησε και της ζήτησε να κάνουν σεξ. Η ίδια του απάντησε ότι ήταν κουρασμένη και τότε ο δράστης εκνευρίστηκε και της επιτέθηκε. Κάποια στιγμή, αφού πήγε για νερό, επέστρεψε με το πιστόλι στα χέρια και την απείλησε. Όταν αυτή επιχείρησε να τον ηρεμήσει, τότε αυτός έβαλε το όπλο στο στήθος του παιδιού και το πυροβόλησε αφού πρώτα της ζήτησε να του πει αν τον θεωρούσε ικανό να κάνει κάτι τέτοιο» ανέφερε τέλος ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ