Γαλλίδα αιχμάλωτη στην Λαμία: «Καλώς ήρθες στη φυλακή σου, θα είσαι για πάντα σκλάβα μου» - Ήταν και ερωτικό παιχνίδι;

Τα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση.

Στις 11:30 το πρωί πέρασαν ξανά την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας ο 34χρονος άνδρας που κατηγορείται πως κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του την 40χρονη Γαλλίδα και η φίλη του με την οποία συζεί.

Ο 34χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της αρπαγής και η 24χρονη φίλη του θα κληθεί να απολογηθεί κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία.

omiria galidas lamia1

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στην αστυνομία, η Γαλλίδα πέρασε εφιαλτικές στιγμές στο σπίτι του 34χρονου από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μέχρι και το πρωί του Σαββάτου όπου οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο δίνοντας τέλος στην περιπέτειά της, όπως μεταφέρει το tvstar.gr.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο κατηγορούμενος όταν από το σιδηροδρομικό σταθμό του Λιανοκλαδίου έφτασαν στο σπίτι του στο κέντρο της Λαμίας, την έδεσε την φίμωσε την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και της είπε «Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου».

Βέβαια υπάρχουν και κάποια στοιχεία που δεν ταιριάζουν στο παζλ της υπόθεσης, όπως το γεγονός ότι για κάποιες ώρες η 40χρονη δεν ήταν δεμένη και το πώς σε μία περίπτωση αρπαγής, ο φερόμενος ως απαγωγέας δεν είχε εξαφανίσει το κινητό τηλέφωνο του θύματος με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταφέρει να επικοινωνήσει με την κόρη της και μία φίλη της στη Γαλλία για περισσότερες από μία φορά.

Μάλιστα το smartphone «πρόδωσε» τη διεύθυνση του σπιτιού του 34χρονου και διευκόλυνε πολύ το έργο της αστυνομίας.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Δημήτρης Κρούπης δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την υπόθεση λέγοντας πως υπάρχουν στοιχεία που θα αποδείξουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για ερωτικό παιχνίδι μεταξύ δύο συντρόφων.

Η Γαλλίδα άλλωστε είχε φιλοξενηθεί ξανά στο σπίτι του 34χρονου το Σεπτέμβριο του 2016 για μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως  οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας έχουν μαρτυρίες από γυναίκες που ισχυρίζονται πως έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις στα χέρια του 34χρονου.

Στο μεταξύ το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του κατηγορουμένου βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας πού αναζητά κάθε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Φορώντας ένα τζόκεϊ και με σκυμμένο κεφάλι για να αποφύγει τα φλας των δημοσιογράφων και τις κάμερες ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για την αρπαγή της 40χρονης Γαλλίδας και συνελήφθη το περασμένο Σάββατο από την Ασφάλεια, πέρασε το πρωί της Τρίτης (18/9) τα σκαλιά των Δικαστηρίων.

Λίγα μέτρα μπροστά του ήταν η 24χρονη που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς φέρεται να γνώριζε την ομηρία της 40χρονης στο σπίτι του 34χρονου, αναφέρει το lamiareport.gr

Η υπόθεση έχει πολλά περίεργα στοιχεία, ενώ όπως αποκάλυψε το LamiaReport μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα άνοιξαν κι άλλα στόματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο αφού περιγράφουν «άρρωστες» συνήθειές του.

Δείτε βίντεο έξω από τα Δικαστήρια Λαμίας:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ