ΣΚΑΪ: Ρουβάς, Παπαρίζου, Τανιμανίδης κι όλη η αφρόκρεμα στην παρουσίαση προγράμματος - Η on camera συμφιλίωση Σπυροπούλου - Σταμάτη (Φωτό & Βίντεο)

Όλα όσα έγιναν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο ΣΚΑΪ, έχοντας ανανεωμένη εικόνα, παρουσίασε χθες (19/09), το πρόγραμμά του για τη σεζόν 2018-19, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Την παράσταση «έκλεψαν» ο Σάκης Ρουβάς, που την Κυριακή (16/06) βάφτισε τον γιο του Απόλλωνα, κι η Έλενα Παπαρίζου, δηλαδή δύο εκ των τριών κριτών του «The Voice».

Το «παρών» έδωσε, φυσικά, κι ο νιόπαντρος Σάκης Τανιμανίδης που θα παρουσιάσει τον τρίτο κύκλο του «Survivor».

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν από τις παρουσίες που μαγνήτισαν τα βλέμματα κι αναμένεται να είναι η οικοδέσποινα του δεύτερου κύκλου του «Power Of Love».

Σάσα Σταμάτη σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είσαι η Queen Ντίνα του ΣΚΑΪ»

Η Σάσα Σταμάτη δεν παρέλειψε να κάνει επίθεση... αγάπης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέγοντάς της: «Έλα, σε τρώει ο κώλ... σου! Βολεύτηκες! Είσαι η Queen Ντίνα του ΣΚΑΪ! Ήθελα να κάνω το project σου να το ξέρεις. Θέλεις να κάνεις το "Ooh la la", που σου πάει το Σαββατοκύριακο;».

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» απάντησε: «Μην αγχώνεσαι, πάω και Σαββατοκύριακο. Θέλεις να αλλάξουμε;».

Μάλιστα, οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες φιλήθηκαν on camera.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ