Συνελήφθη 60χρονος για τον βιασμό της 22χρονης κοπέλας που βρέθηκε στο Ζεφύρι

Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν.

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 60χρονος που συνελήφθη ως κατηγορούμενος για βιασμό της 22χρονης, η οποία είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκαν στον 60χρονο ύστερα απο κατάθεση της κοπέλας, η οποία ανέφερε οτι είχε πάει στο Ζεφύρι μαζί με φίλο της, για να προμηθευτούν ναρκωτικά. Κατέληξαν στο σπίτι του κατηγορούμενου, απ' όπου όμως κάποια στιγμή έφυγε ο φίλος της και γύρισε έπειτα απο περίπου τρεις ώρες, αλλά η κοπέλα ήταν ήδη σε κακή κατάσταση και την έβγαλαν στο δρόμο. Ο νεαρός ήταν αυτός που ειδοποίησε ασθενοφόρο και η 22χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η κοπέλα αναφέρει οτι υπέστη βιασμό.

Ο 60χρονος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσήχθη χθες το βράδυ (20/09) και κρατήθηκε γιατί δεν κατείχε αστυνομική ταυτότητα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την εξέταση DNA ταυτοποιήθηκε ως δράστης βιασμού. Ο συλληφθείς είχε συλληφθεί και πάλι το 2017 για βιασμό χρήστριας ναρκωτικών, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στην δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ