Κίνα: Εκτελέστηκε η κουβερνάντα που έβαλε φωτιά κι έτσι πέθαναν 4 άνθρωποι - Ήταν εθισμένη στο τζόγο

Τι άλλο θα δούμε!

Μια νταντά που έβαλε εσκεμμένα φωτιά στο σπίτι που εργαζόταν, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον θάνατο 4 μελών της οικογένειας, εκτελέστηκε σήμερα στην επαρχία Τζετζιάνγκ της ανατολικής Κίνας

Η Μο Χουαντζίνγκ είχε καταδικασθεί σε θάνατο για φωτιά που προκάλεσε και κόστισε τη ζωή σε 4 άτομα της οικογένειας στην οποία εργαζόταν ως νταντά. Η θανατική καταδίκη της Μο εξετάστηκε και επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λαού (SPC), σύμφωνα με το δικαστήριο της Χανγκτζόου.

Πριν την εκτέλεση το δικαστήριο ενημέρωσε τους στενούς της συγγενείς οτι είχαν δικαίωμα να την δουν, όμως αυτοί αρνήθηκαν.

«Το κίνητρο της Mo ήταν απεχθές, άκρως διαβολικό και επικίνδυνο για τους άλλους. Οι συνέπειες του εγκλήματος ήταν σοβαρές και επιζήμιες για τη δημόσια ασφάλεια. Τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν πραγματικά και επαρκή και η ποινή κατάλληλη», ανέφερε το SPC.

Αποτέλεσμα εικόνας για mo huan jing china

Η σατανική νταντά ομολόγησε τον εμπρησμό, όμως η σοβαρότητα και η φύση του εγκλήματος δεν άφησαν περιθώρια για επιείκεια, όπως ανέφερε το ανώτατο δικαστήριο της Κίνας.

Η Μο Χουαντζίνγκ ήταν εθισμένα στα τυχερά παιχνίδια και είχε χάσει πάρα πολλά χρήματα, με αποτέλεσμα να έχει πνιγεί στα χρέη. Έτσι άρχισε να εργάζεται για την οικογένεια της Τζου Σιαοτζέν και του Λιν Σενγκμπίν, από την οποία άρχισε να κλέβει κοσμήματα και ρολόγια απο την οικογένεια ενώ δανείστηκε χρήματα απο τη Τζου, τα οποία έπαιξε και έχασε σε τυχερά παιχνίδι.

Έτσι για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της εργοδότριάς της, έβαλε εσκεμμένα φωτιά στο σπίτι, την οποία και έσβησε μόνη της. Η φωτιά όμως πήρε μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα η Τζου και τα τρία παιδιά της να πεθάνουν από αναθυμιάσεις με μονοξείδιο του άνθρακα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ