Κάτι τρέχει στο Περιστέρι ως το τέλος Σεπτεμβρίου: Χορός, τραγούδι, θέατρο - Μην χάσετε το φλαμένκο της Δήμητρας Κασκάνη

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει και φέτος τις θεσμοθετημένες εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2018» στο ομορφότερο Άλσος της Αττικής, το Άλσος  Περιστερίου (Στάση Μετρό «Ανθούπολη»), πάντα με είσοδο ελεύθερη!

Όπως κάθε Σεπτέμβρη, όλοι οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν μια μεγάλη γκάμα εκδηλώσεων για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Συναυλίες, μουσικές, χορευτικές, θεατρικές και παιδικές παραστάσεις, ειδικά αφιερώματα και εκθέσεις… ένα ξέφρενο πολιτιστικό πανηγύρι.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν 27 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

21, 22, 23 Σεπτεμβρίου / 3η ΓΙΟΡΤΗ ΨΩΜΙΟΥ
18:00 – 22:00 Μαθαίνουμε πως και από ποιους παρασκευάζεται το φρέσκο ψωμί. Το πρώτο αίθριο βιοτεχνικό αρτοποιείο θα παρασκευάζει παρουσία του κοινού φρέσκο ψωμί που θα διατίθεται δωρεάν στους παρευρισκομένους. Μια συνέργεια της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων – Περιχώρων, του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Πειραιώς και του Δήμου Περιστερίου.

Παράλληλα θα υπάρχει και θέατρο σκιών από τον Θίασο Ηλία Καρελλά. Ο Καραγκιόζης με το φίλο του το Χατζηαβάτη κληρονομούν έναν παλιό φούρνο. Ψήνουν ψωμιά, φαγητά και το διασκεδάζουν με βοηθούς τα κολλητήρια, που μαθαίνουν πώς φτιάχνεται το ψωμί. Ως τη στιγμή που θα καταφθάσει στο φούρνο του ο Βεζύρης.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου
20.00 Χορευτική παράσταση από τις σχολές χορού Eva Dance Academy
Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου
20.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ μοντέρνου τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου
Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου
20.00 Παραδοσιακή συναυλία με σκοπούς και τραγούδια απ΄όλη την Ελλάδα με το συγκρότημα του Γιώργου Δαλιάνη
Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου / Μίκης Θεοδωράκης
20.00 ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ στο ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ με το συγκρότημα ”Χαρταετοί των Ονείρων”. Επιμέλεια: Γιώργος Κουτσιούκης
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου / Flamenco
20.00 ΒΡΑΔΙΑ ΦΛΑΜΕΝΚΟ. Η Δήμητρα Κασκάνη και η ομάδα της, μας χαρίζουν για 3η συνεχή χρονιά, μία έντονη και γεμάτη συναισθήματα βραδιά με μουσική και χορό από την Ισπανία. Το μυθικό flamenco θα μας παρασύρει σε ένα πολύχρωμο και παθιασμένο κόσμο… Χορός-Χορογραφίες: Δήμητρα Κασκάνη, Κιθάρα- Τραγούδι: Alejandro Gomez Gutierrez. Palmas: Γεωργία Μπούνταλη, Χορεύουν: Βαγενά Κυριακή, Καρούσου Χαρούλα, Μπούνταλη Γεωργία, Μπούνταλη Κατερίνα, Μουμουτζή Πένυ, Παπαδοπούλου Άντζελα, Παπανικολάου Άσπα.


29 & 30 Σεπτεμβρίου / ΒΙΚΕ SHOW FESTIVAL
13:00 – 22:00 ΒΙΚΕ SHOW FESTIVAL 2018. Ένα ιδιαίτερο event, ένας θεσμός που χαρακτηρίζει μια εποχή με ρίζες από το εξωτερικό για τους λάτρεις των “βασιλιάδων του δρόμου” HARLEY DAVIDSON. Έκθεση μοτοσυκλετών Harley-Davidson από τη Λέσχη Φίλων Harley-Davidson και βράβευση των τριών καλύτερων. Καλλιτεχνικό πρόγραμμα και εκπλήξεις!

Οι χορεύτριες της σχολής Contra Tiempo θα ξεσηκώσουν τον «Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2018», του δήμου Περιστερίου (Contra Tiempo / Βασιλέως Αλεξάνδρου 9, Περιστέρι, 12131 / 210.5757516

www.flamencocontratiempo.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ