Ο ρομαντικός γάμος του εφοπλιστή Αντώνη Χανδρή - Γουλανδρή με την σχεδιάστρια Theodora Warre (φώτο)

 Οι τυχεροί που βρέθηκαν στο Uppark House and Garden στο νότιο Λονδίνο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα λαμπερό μυστήριο σε παραμυθένιο σκηνικό

Εκείνος γόνος μιας πανίσχυρης εφοπλιστικής οικογενείας. Εκείνη σχεδιάστρια κοσμημάτων, διάσημη σε όλο τον κόσμο. Ο γάμος τους δεν θα μπορούσε παρά να είναι βγαλμένος από τα παραμύθια.

O  γιος του εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή, Αντώνης   και η βρετανικής καταγωγής σχεδιάστριας κοσμημάτων Theodora Warre, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους  σε έναν  ρομαντικό γάμο κεκλεισμένων των θυρών, με πολύ λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

 Οι τυχεροί που βρέθηκαν στο Uppark House and Garden στο νότιο Λονδίνο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα λαμπερό μυστήριο σε παραμυθένιο σκηνικό. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

 Το μυστήριο τέλεσε ο ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος και ανάμεσα στους γαλαζοαίματους καλεσμένους ήταν τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φίλιππος και Θεοδώρα

Ο γιος του του Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή, ζει στο Λονδίνο και ασχολείται με τα ναυτιλιακά, ενώ η Theodora Warre είναι σχεδιάστρια του ομώνυμου brand, το οποίο έχει κατακτήσει ήδη την βιομηχανία της μόδας εκεί.

Το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη την τελευταία διετία και από τους πρώτους μήνες . Όταν έγινε γνωστή η σχέση του ζευγαριού, είχε μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου.Η διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι ιδιαιτέρως κοσμική και η αγαπημένη των βρετανικών media. Ο 31χρονος σύντροφος της Αντώνης  Χανδρης είναι χαμηλών τόνων.  Αποφεύγει τις κοσμικές συγκεντρώσεις  και δεν δίνει τροφή για δημοσιεύματα για κάτι άλλο πέρα από τα επαγγελματικά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my man ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theodora Warre (@theodorawarre) στις

Ο Αντώνης Χανδρής έχει σπουδάσει ναυτιλιακά στη βρετανική πρωτεύουσα και ασχολείται με τη ναυτιλία από την εποχή που ήταν ακόμη φοιτητής.   Στο γάμο έδωσε το παρών όλος ο εφοπλιστικός κόσμος. Την ίδια ώρα επιθυμία του ζευγαριού ήταν η γαμήλια δεξίωση να πραγματοποιηθεί με αυστηρή και μικρή guest list και παντελή έλλειψη δημοσιότητας.

Η νύφη έμοιαζε με πριγκίπισσα του παραμυθιού μέσα στο ιβουάρ νυφικό της ενώ ο γαμπρός ήταν ένας αληθινός πρίγκιπας  με το γκρι φράκο του. Το ζευγάρι επέλεξε να μην γίνει ο γάμος του στο Πόρτο Χέλι , στο κτήμα τωΝ Χανδρήδων  όπου πέρυσι έγινε ο γάμος της κόρης τους, αλλά στην Αγγλία όπου ζουν και εργάζονται και οι δυο τα τελευταία χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning after the night before @tattieroseflowers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theodora Warre (@theodorawarre) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My strung jasmine garland, olive and eucalyptus decorated wedding bed thank you for this magic @sophie.warre @matildagoad @tattieroseflowers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theodora Warre (@theodorawarre) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready to sleep for a week ? @sophie.warre

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theodora Warre (@theodorawarre) στις

Να σημειωθεί πως η Λούλα Γουλανδρή είναι κόρη του  Αλέκου Γουλανδρή ο οποίος συνίδρυσε το 1953, με τους αδελφούς του, τον όμιλο Υιοί Ν.Ι. Γουλανδρή, ο οποίος διέγραψε σπουδαία πορεία στον χώρο της ελληνικής ναυτιλίας.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ