Πιο ρομαντικό δεν γίνεται! Ποιο μυστικό από το πρώτο της ραντεβού με τον πρίγκιπα Χάρι έκρυβε το πέπλο της Μέγκαν; (Βίντεο)

Πιο ρομαντικό δεν γίνεται! Η δούκισσα του Σάσεξ, αποκάλυψε ένα πολύ γλυκό «μυστικό» που κρυβόταν στο πέπλο που φορούσε στο γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα με την παράδοση η νύφη πρέπει να έχει πάνω της κάτι παλιό κάτι καινούργιο, κάτι δανεικό και κάτι «μπλε».

Το «μυστικό» κρυβόταν στο μπλε κομμάτι που είχε πάνω της η Μέγκαν. Σε ένα στιγμιότυπο που τράβηξε το περιοδικό People  για  ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πρόσφατα με θέμα τη ζωή της  βασίλισσα Ελισάβετ Β ' και τίτλο  «βασίλισσα του κόσμου», η δούκισσα του Σάσεξ εξήγησε ότι το «κάτι μπλε», που είχε επιλέξει να έχει πάνω της , ήταν ένα κομμάτι από το μπλε φόρεμα που φορούσε στο πρώτο της ραντεβού με τον πρίγκιπα Χάρι. 

"Κάπου εδώ υπάρχει ένα κομμάτι, το είδατε; Το κομμάτι του μπλε υφάσματος που είναι ραμμένο μέσα. Ήταν το «κάτι μπλε» μου, είπε η Μέγκαν . "Είναι ύφασμα από το φόρεμα που φόρεσα στο πρώτο μας ραντεβού."

Το βίντεο καταγράφει την πρώτη στιγμή που η νέα πριγκίπισσα έπρεπε να δείξει  το φόρεμα που φορούσε στο  γάμο της που έγινε  νωρίτερα φέτος, αναφέρει το People .

Όταν η Μέγκαν εισήλθε στην αίθουσα, παρατήρησε πόσο "καταπληκτική" ήταν η Clare Waight Keller και το φόρεμα Givenchy, προσθέτοντας αργότερα, "Η δουλειά που έκαναν εδώ είναι τόσο όμορφη".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ