Θύμα ξυλοδαρμού από ακροδεξιούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας - «Το μίσος φέρνει μίσος» (Φωτό & Βίντεο) [UPD]

Τι δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας.

Επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα, ο οποίος δήλωσε ότι καθοδόν προς το γήπεδο, και για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του, δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης που τον χτύπησαν.

Το μήνυμά του, μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ότι ο φασισμός δεν θα περάσει.

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας

Στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας νοσηλεύεται ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, «σύμφωνα με τη ενημέρωση που έχω, ο βουλευτής φέρει ελαφρά τραύματα και είναι πιθανόν να βγει απόψε από το νοσοκομείο».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές για την επίθεση εναντίον του Πέτρου Κωνστνατινέα, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

«Το μίσος φέρνει μίσος»

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας, εξερχόμενος του νοσοκομείου, σήμερα (24/09), δήλωσε πως «το μίσος φέρνει μίσος».

Επίσης, ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και την Αστυνομία.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα

Πέντε άτομα έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα σε σημείο λίγα μέτρα πιο μακριά από το γήπεδο.

Ειδικότερα, μετά την επίθεση εναντίον του βουλευτή οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν 11 άτομα, εκ των οποίων οι πέντε συνελήφθησαν. Πρόκειται για δύο 26χρονους, έναν 36χρονο, έναν 37χρονο και έναν 63χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας -όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ- συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων, που ενδεχομένως να εμπλέκονται στην επίθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ