Αίσιο τέλος με την απαγωγή των δυο 11χρονων - Βρέθηκαν και είναι καλά - Συνελήφθη ο απαγωγέας

Ευτυχώς! Τέλος συναγερμού.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης των δύο 11χρονων από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τον άνθρωπο που φέρεται να απήγαγε τους μαθητές. Πρόκειται για 35χρονο Ε/κ ο οποίος και οδηγείται τώρα για ανάκριση.

Τα δύο ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για προληπτικούς κυρίως λόγους, όπως μεταφέρει ο Φιλελεύθερος.

Σε δηλώσεις του ο πατέρας ενός εκ των δύο παιδιών, ευχαρίστησε όλους για τη βοήθεια. «Ήταν όλοι άψογοι», είπε.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, είπε πως ο δράστης δεν έχει απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν, ενώ δεν τίθεται θέμα ούτε για παιδεραστία, ούτε για άλλα ζητήματα. «Ερευνώνται όλες οι πληροφορίες. Πιθανό κίνητρο τα λύτρα».

Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές ο δράστης φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ανακριτές ότι το κίνητρό του ήταν τα λύτρα.

Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα των αστυνομικών δυνάμεων στη Λάρνακα ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα παιδιά βρέθηκαν κοντά στο σχολείο τους. 

O εντοπισμός των παιδιών κατέστη δυνατός ύστερα από πληροφορία πολιτών που είδαν τα παιδιά να εισέρχονται σε πολυκατοικία κοντά στο σχολείο. Η Αστυνομία έφθασε στο χώρο και συνέλαβε το δράστη και παρέλαβε τα παιδιά που είναι καλά στην υγεία τους.

Ευχαριστίες και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ