5 tips για να είσαι σικάτη το χειμώνα σε κάθε σου έξοδο

Η κομψότητα μιας γυναίκας δεν είναι συνυφασμένη μόνο με τους τρόπους της, αλλά και με το πως ντύνεται και κινείται.

Ένα σικ ντύσιμο, αναδεικνύει το σώμα της γυναίκας με όμορφο τρόπο, χωρίς να είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό. Οι συνδυασμοί που κάνεις σε αξεσουάρ και παπούτσια, μπορούν να επιφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα που και εσύ αλλά και οι γύρω σου θα αναγνωρίσουν εύκολα.

Το ediva.gr κάποια tips για να είσαι σικάτη σε κάθε σου έξοδο, χωρίς κόπο και επιπλέον χρόνο.

ην συνδυάζεις πολλά χρώματα στα ρούχα

sikato ntysimo me palto mplouza makria kai mpotes makri palto gynaikeio

Το να συνδυάζεις πολλά έντονα χρώματα στα ρούχα, δεν θα σου προσφέρει την κομψή εμφάνιση που θέλεις, αλλά μια πιο παιδιάστικη. Όταν έχεις έντονα χρώματα σε ένα ρούχο, όπως μπλούζα συνδύασε το με ένα παντελόνι ή φούστα σε απαλές αποχρώσεις που δένουν μεταξύ τους για αντίθεση και σωστή φινετσάτη.

Λίγα αξεσουάρ και καλά

kopela me mpotes kai foulari gynakeio mantili tsanta foulari kapelo axesouar

Τα αξεσουάρ όπως τα κοσμήματα, τα φουλάρια, τα καπέλα και οι ζώνες πρέπει να επιλέγονται με φειδώ, αφού όταν έχεις πολλά χάνεις από το σικάτο και κομψό look που θέλεις να έχεις. Διάλεξε ένα διακριτικό κρεμαστό ή σκουλαρίκια και μια ζώνη που δένει με το σύνολο για να είσαι πάντα φινετσάτη. Το φουλάρι είναι εξαιρετικό αξεσουάρ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, αλλά απόφυγε να το φοράς με πολλά κοσμήματα.

Κομψά γυναικεία παπούτσια

goves me tzin kai poulover gkri makri palto mpotes gunaikeis ntysimo

Τα κομψά παπούτσια μπορούν να επιφέρουν εντυπωσιακές αλλαγές σε ένα κατά τα άλλα απλό σύνολο. Οι γόβες ή οι μπότες με χαμηλό τακούνι είναι τέλειες για να τις φοράς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ένα καλό ζευγάρι sneakers μπορεί να κάνει τη διαφορά και να είσαι πάντα γοητευτική και ξεκούραστη. Για το βράδυ διάλεξε γόβες ή μπότες με μεγαλύτερο τακούνι.

Όχι στα ατημέλητα μαλλιά

mallia kumatista mallia mazemena epanw malia prosegmena kai apla

Κάθε γυναίκα γνωρίζει πως τα μαλλιά μπορούν να αλλάξουν όλο το πρόσωπο και να το κάνουν να δείχνει πιο όμορφο και υγιές. Προσπάθησε να μην έχεις ατημέλητα μαλλιά, χρησιμοποίησε αφρό μόλις βγαίνεις από το μπάνιο για όγκο,  λίγη λακ για κράτημα και σίγουρα θα είσαι πάντα υπέροχη. Ακόμα και αν τα μαλλιά σου είναι άλουστα μπορείς να βρεις λύσεις για να δείχνεις κομψή και αψεγάδιαστη. 

Σωστό μακιγιάζ

kopela bafei me rouz makigiaz apalo

Το σωστό μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα, ακόμα και αν είναι διακριτικό και αποτελείται από μικρές πινελιές. Μην ξεχνάς να δίνεις έμφαση στα μάτια και τα μάγουλα αφού μπορούν να κάνουν το πρόσωπο υγιές και γοητευτικό. Τα χείλια πρέπει να μένουν ενυδατωμένα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας απόφυγε να βάζεις κραγιόν με έντονα χρώματα.

Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να είσαι πάντα σικάτη και όμορφη όπου και αν πας, κάθε ώρα της ημέρας. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο από εσένα, ούτε να κάνεις μεγάλες αλλαγές, απλά να προσέξεις κάποιες λεπτομέρειες για να μην “φορτώνεις” το καθημερινό σου ντύσιμο και look.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ